EG Group vervangt LEON in Texaco Honswijck voor allereerste Go Fresh Gyros Bar

EG Group vervangt LEON in Texaco Honswijck voor eerste Go Fresh Gyros Bar

Op de plek in Texaco Honswijck aan de A1 waar eerst een LEON zat, is de eerste Go Fresh Gyros Bar in een tankstation geopend. ProMedia, 2023

In Texaco-tankstation ‘Honswijck’ aan de snelweg A1 bij Muiden is een nieuwe shopformule geopend: Go Fresh Gyros Bar. De shop-in-shop met zitgelegenheid is in de tankshop gerealiseerd op de plek waar een jaar lang de vestiging van formule LEON te vinden was.

Het Go Fresh Gyros Bar concept is door EG Group in eigen huis ontwikkeld en is tevens de allereerste vestiging van de formule op een snelweglocatie. De opening van de Go Fresh Gyros Bar vond maandag in Texaco Honswijck plaats zonder veel tamtam. Bezoekers van het bekende en sinds jaar en dag zeer drukbezochte Texaco-tankstation aan de A1 tussen Amsterdam en Hilversum kunnen al vanaf de pompen op het voorterrein zien dat er een Go Fresh Gyros Bar is gevestigd. Op de gevel van de tankshop staat de formule prominent vermeld in opvallende neon-letters. Eenmaal binnen in de shop van Texaco Honswijck zit de Go Fresh Gyros Bar recht tegenover de ingang. Het uitgiftepunt grenst direct aan en maakt onderdeel uit van de Go Fresh bakery. De naam van de nieuwe formule onderstreept dit nog eens extra.

Vers

In de Go Fresh Gyros Bar draait het, de naam zegt het al, om Griekse lekkernijen waaronder gyros. Op de menukaart staan drie ‘Greek Pita’s’, twee ‘Healthy Bowls’, vijf ‘Greek Pies’ en onder de naam ‘Mr en Mrs Greek’ een keuze uit twee ‘Loaded Fries’. Onder het kopje ‘Make it More’ kan er naar keuze op de producten meer vlees of kaas worden toegevoegd. Ook zijn er meal deals met frisdrank, zoals een ‘Pita Gyros Speciaal’ met een drankje naar keuze voor 9,50 euro. Prijzen in de Go Fresh Gyros Bar lopen uiteen van 4,75 euro voor een ‘Ham & Cheese Pie’ tot 7,50 euro voor de ‘Pita Gyros Speciaal’. Alle producten worden door medewerkers ter plekke voor het oog van de klant vers bereid. Producten kunnen worden meegenomen voor onderweg of worden gebruikt aan meerdere tafeltjes in de shop. De komende periode zal de menukaart verder worden uitgebreid.

Vervangen

De Go Fresh Gyros Bar die nu aan de A1 is gerealiseerd, zit in de tankshop op dezelfde plek waar de afgelopen twaalf maanden een vestiging van LEON te vinden was. De LEON werd in januari 2022 in Texaco Honswijck geopend en was de allereerste LEON-vestiging van Nederland aan een snelweg. Met het verdwijnen van de LEON in Texaco Honswijck en deze vervangen door het nieuwe shopconcept Go Fresh Gyros Bar, maakt duidelijk dat volgens de EG Group de uit Groot-Brittannië afkomstige ‘naturally fast food’ formule in het tankstation aan de A1 niet aan de verwachtingen heeft voldaan.

Grieks

Met de realisatie van de Go Fresh Gyros Bar speelt EG Group in de vraag van consumenten onderweg naar vers gemaakte snel te bereiden gerechten uit een bekende en populaire buitenlandse keuken. In het geval van de Go Fresh Gyros Bar is dit de Griekse keuken. TotalEnergies speelt op dezelfde trend in met de opening afgelopen november van een vestiging van de Aziatische wokformule eazie in tankstation Den Ruygen Hoek aan de snelweg A4 bij Hoofddorp. Niet toevallig een zeer drukbezochte tanklocatie vlakbij luchthaven Schiphol met veel toeristen en bezoekers met een buitenlandse achtergrond.

Foodconcepten

De Go Fresh Gyros Bar maakt in Texaco Honswijck onderdeel uit van een range aan foodconcepten van de EG Group. Zo vindt vindt de bezoeker in de shop een Go Fresh bakery, Spar Express, Dunkin’ Donuts als shop-in-shop met zitgelegenheid en een uitgiftepunt van Lavazza-koffie. Er zijn plannen om ook een vestiging van Kentucky Fried Chicken te realiseren.
Om de realisatie van de Go Fresh Gyros Bar te vieren en zo veel mogelijk bezoekers met de nieuwe formule kennis te laten maken, is er tot en met 5 maart 2023 een openingsactie met een gratis flesje drinken bij elke Mr of Mrs Greek Tzatziki, Pita Gyros of Pita Halloumi.

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de tankstationbranche? Neem dan een abonnement op TankPro!

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

EG Group vervangt LEON in Texaco Honswijck voor eerste Go Fresh Gyros Bar | TankPro.nl
EG Group vervangt LEON in Texaco Honswijck voor allereerste Go Fresh Gyros Bar

EG Group vervangt LEON in Texaco Honswijck voor eerste Go Fresh Gyros Bar

Op de plek in Texaco Honswijck aan de A1 waar eerst een LEON zat, is de eerste Go Fresh Gyros Bar in een tankstation geopend. ProMedia, 2023

In Texaco-tankstation ‘Honswijck’ aan de snelweg A1 bij Muiden is een nieuwe shopformule geopend: Go Fresh Gyros Bar. De shop-in-shop met zitgelegenheid is in de tankshop gerealiseerd op de plek waar een jaar lang de vestiging van formule LEON te vinden was.

Het Go Fresh Gyros Bar concept is door EG Group in eigen huis ontwikkeld en is tevens de allereerste vestiging van de formule op een snelweglocatie. De opening van de Go Fresh Gyros Bar vond maandag in Texaco Honswijck plaats zonder veel tamtam. Bezoekers van het bekende en sinds jaar en dag zeer drukbezochte Texaco-tankstation aan de A1 tussen Amsterdam en Hilversum kunnen al vanaf de pompen op het voorterrein zien dat er een Go Fresh Gyros Bar is gevestigd. Op de gevel van de tankshop staat de formule prominent vermeld in opvallende neon-letters. Eenmaal binnen in de shop van Texaco Honswijck zit de Go Fresh Gyros Bar recht tegenover de ingang. Het uitgiftepunt grenst direct aan en maakt onderdeel uit van de Go Fresh bakery. De naam van de nieuwe formule onderstreept dit nog eens extra.

Vers

In de Go Fresh Gyros Bar draait het, de naam zegt het al, om Griekse lekkernijen waaronder gyros. Op de menukaart staan drie ‘Greek Pita’s’, twee ‘Healthy Bowls’, vijf ‘Greek Pies’ en onder de naam ‘Mr en Mrs Greek’ een keuze uit twee ‘Loaded Fries’. Onder het kopje ‘Make it More’ kan er naar keuze op de producten meer vlees of kaas worden toegevoegd. Ook zijn er meal deals met frisdrank, zoals een ‘Pita Gyros Speciaal’ met een drankje naar keuze voor 9,50 euro. Prijzen in de Go Fresh Gyros Bar lopen uiteen van 4,75 euro voor een ‘Ham & Cheese Pie’ tot 7,50 euro voor de ‘Pita Gyros Speciaal’. Alle producten worden door medewerkers ter plekke voor het oog van de klant vers bereid. Producten kunnen worden meegenomen voor onderweg of worden gebruikt aan meerdere tafeltjes in de shop. De komende periode zal de menukaart verder worden uitgebreid.

Vervangen

De Go Fresh Gyros Bar die nu aan de A1 is gerealiseerd, zit in de tankshop op dezelfde plek waar de afgelopen twaalf maanden een vestiging van LEON te vinden was. De LEON werd in januari 2022 in Texaco Honswijck geopend en was de allereerste LEON-vestiging van Nederland aan een snelweg. Met het verdwijnen van de LEON in Texaco Honswijck en deze vervangen door het nieuwe shopconcept Go Fresh Gyros Bar, maakt duidelijk dat volgens de EG Group de uit Groot-Brittannië afkomstige ‘naturally fast food’ formule in het tankstation aan de A1 niet aan de verwachtingen heeft voldaan.

Grieks

Met de realisatie van de Go Fresh Gyros Bar speelt EG Group in de vraag van consumenten onderweg naar vers gemaakte snel te bereiden gerechten uit een bekende en populaire buitenlandse keuken. In het geval van de Go Fresh Gyros Bar is dit de Griekse keuken. TotalEnergies speelt op dezelfde trend in met de opening afgelopen november van een vestiging van de Aziatische wokformule eazie in tankstation Den Ruygen Hoek aan de snelweg A4 bij Hoofddorp. Niet toevallig een zeer drukbezochte tanklocatie vlakbij luchthaven Schiphol met veel toeristen en bezoekers met een buitenlandse achtergrond.

Foodconcepten

De Go Fresh Gyros Bar maakt in Texaco Honswijck onderdeel uit van een range aan foodconcepten van de EG Group. Zo vindt vindt de bezoeker in de shop een Go Fresh bakery, Spar Express, Dunkin’ Donuts als shop-in-shop met zitgelegenheid en een uitgiftepunt van Lavazza-koffie. Er zijn plannen om ook een vestiging van Kentucky Fried Chicken te realiseren.
Om de realisatie van de Go Fresh Gyros Bar te vieren en zo veel mogelijk bezoekers met de nieuwe formule kennis te laten maken, is er tot en met 5 maart 2023 een openingsactie met een gratis flesje drinken bij elke Mr of Mrs Greek Tzatziki, Pita Gyros of Pita Halloumi.

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de tankstationbranche? Neem dan een abonnement op TankPro!

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.