Het is bij Nederlanders waarschijnlijk het bekendste en meest drukbezochte tankstation net over de grens met Duitsland: de Kuster Energy aan de afslag ‘Emmerich’ van de snelweg A3. Het tankstation is compleet vernieuwd en heeft nu een shop volgens de formule Kuster Energy Point.
'efficiëntere doorstroom'

Hét grenstankstation van Kuster Energy in Duitsland opent Energy Point shop

Het bij Nederlanders zeer bekende grenstankstation van Kuster Energy in Emmerich heeft een shop volgens de formule Kuster Energy Point gekregen. Foto: Kuster Energy, 2024

Het is bij Nederlanders waarschijnlijk het bekendste en meest drukbezochte tankstation net over de grens met Duitsland: de Kuster Energy aan de afslag ‘Emmerich’ van de snelweg A3. Het tankstation is compleet vernieuwd en heeft nu een shop volgens de formule Kuster Energy Point.

Nederlanders die via de snelweg A12 in de richting van de Duitse steden Düsseldorf en Keulen rijden, kennen het tankstation ongetwijfeld. De Kuster Energy direct aan de afslag ‘Emmerich’ van de Duitse A3 is het eerste tankstation net over de grens en bijzonder populair door de meestal beduidend lagere prijzen die er aan de pomp voor Euro95, Euro98 en diesel worden gerekend. Zeker nu de brandstofprijzen in Duitsland al jaren flink lager liggen dan die in Nederland.

Het Nederlandse Kuster heeft het tankstation : aan de Kapellenberger Weg een complete make-over gegeven. Zo is er een extra kassa toegevoegd voor een snellere afhandeling en is de shop vernieuwd naar de door Kuster Energy in eigen huis ontwikkelde luxe formule Kuster Energy Point. In de formule staan service en ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren als broodjes en koffie centraal. Ook biedt het assortiment snacks en zoetwaren om mee te nemen voor onderweg en, aangeboden van achter de kassa, rookwaren.
Het bedrijf uit Babberich zegt met de vernieuwing van de shop te streven naar een betere en efficiëntere doorstroom van mensen, terwijl die net zoals altijd voorzien blijven worden van de beste service en kwaliteit.

Kuster Energy heeft een netwerk van bijna veertig tankstations in Nederland, Duitsland en België. Sommige van de tankstations hebben een bemande shop volgens de luxe formule Kuster Energy Point.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hét grenstankstation van Kuster Energy in Duitsland opent Energy Point shop | TankPro.nl
Het is bij Nederlanders waarschijnlijk het bekendste en meest drukbezochte tankstation net over de grens met Duitsland: de Kuster Energy aan de afslag ‘Emmerich’ van de snelweg A3. Het tankstation is compleet vernieuwd en heeft nu een shop volgens de formule Kuster Energy Point.
'efficiëntere doorstroom'

Hét grenstankstation van Kuster Energy in Duitsland opent Energy Point shop

Het bij Nederlanders zeer bekende grenstankstation van Kuster Energy in Emmerich heeft een shop volgens de formule Kuster Energy Point gekregen. Foto: Kuster Energy, 2024

Het is bij Nederlanders waarschijnlijk het bekendste en meest drukbezochte tankstation net over de grens met Duitsland: de Kuster Energy aan de afslag ‘Emmerich’ van de snelweg A3. Het tankstation is compleet vernieuwd en heeft nu een shop volgens de formule Kuster Energy Point.

Nederlanders die via de snelweg A12 in de richting van de Duitse steden Düsseldorf en Keulen rijden, kennen het tankstation ongetwijfeld. De Kuster Energy direct aan de afslag ‘Emmerich’ van de Duitse A3 is het eerste tankstation net over de grens en bijzonder populair door de meestal beduidend lagere prijzen die er aan de pomp voor Euro95, Euro98 en diesel worden gerekend. Zeker nu de brandstofprijzen in Duitsland al jaren flink lager liggen dan die in Nederland.

Het Nederlandse Kuster heeft het tankstation : aan de Kapellenberger Weg een complete make-over gegeven. Zo is er een extra kassa toegevoegd voor een snellere afhandeling en is de shop vernieuwd naar de door Kuster Energy in eigen huis ontwikkelde luxe formule Kuster Energy Point. In de formule staan service en ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren als broodjes en koffie centraal. Ook biedt het assortiment snacks en zoetwaren om mee te nemen voor onderweg en, aangeboden van achter de kassa, rookwaren.
Het bedrijf uit Babberich zegt met de vernieuwing van de shop te streven naar een betere en efficiëntere doorstroom van mensen, terwijl die net zoals altijd voorzien blijven worden van de beste service en kwaliteit.

Kuster Energy heeft een netwerk van bijna veertig tankstations in Nederland, Duitsland en België. Sommige van de tankstations hebben een bemande shop volgens de luxe formule Kuster Energy Point.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.