TotalEnergies den Ruygenhoek opent eerste snelweg-Eazie

TotalEnergies Den Ruygen Hoek opent eerste snelweg-Eazie 

De nieuwe Eazie-vestiging Foto: Nancy Mayer (LinkedIn)

TotalEnergies Den Ruygen Hoek aan de Rijksweg A4 in Hoofddorp heeft de eerste Eazie vestiging langs de snelweg geopend. De opening was in april dit jaar al aangekondigd, maar maandag was het eindelijk zover.

“Met trots hebben wij bij TotalEnergies Den Ruygen Hoek Eazie geopend. U bent van harte welkom om van dit fantastische concept te komen genieten”, schrijft Nancy Mayer, de site manager van het tankstation, op LinkedIn.

Eazie is een Aziatische wokformule die zich richt op vers en gezond eten, waarbij klanten zelf hun gerechten kunnen samenstellen door verschillende ingrediënten te kiezen. De keten telt op dit moment 27 locaties in Nederland en bevindt zich voornamelijk op high traffic locaties, zoals treinstations.

Het nieuwe Eazie-aanbod in het Noord-Hollandse tankstation dient als aanvulling op het huidige assortiment en is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 20.30 uur.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Else Van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.