Buitenzijde shop Scheiwijk Hoogblokland aan A27

Tankstation Scheiwijk ‘Hoogblokland’ aan A27 officieel in netwerk OK

Scheiwijk voor Fijnproevers te Hoogblokland wordt sinds deze week officieel geëxploiteerd door OKOK Nederland

Tankstation ‘Scheiwijk voor Fijnproevers’ aan de A27 tussen Utrecht en Gorinchem is officieel opgenomen in het netwerk van OK Nederland. OK geeft aan trots te zijn op het mogen exploiteren van dit zeer bekende tankstation.

Ondanks de overname door OK, verandert er op korte termijn niets aan het tankstation bij het Zuid-Hollandse Hoogblokland. Het tankgedeelte en de luxe tankshop annex lunchroom blijven voorlopig onveranderd. Op langere termijn zullen er wel voor de consument zichtbare veranderingen worden doorgevoerd. Zo zal aan het begin van 2023, de exacte datum staat nog niet vast, het voorterrein van Scheiwijk de OK-huisstijl te zien gaan geven. Alles wat met de brandstof te maken heeft, zal dan veranderen. Wat betreft de shop van Scheiwijk voor Fijnproevers kijkt OK of de formule schaalbaar is en deze ook op andere tanklocaties kan worden ingezet.

Goede klik

Tijdens de afgelopen september door het Rijksvastgoedbedrijf gehouden huurrechtenveiling deed ondernemersechtpaar Ingrid en René de Wagenaar een bod van 10,2 miljoen euro om de huurrechten voor Scheiwijk de komende vijftien jaar te kunnen behouden. Volgens general manager Johan Bogaarts van OK Nederland was de veiling het moment voor de overname. “Vanaf het eerste contact was er een goede klik tussen OK en Ingrid en René waardoor deze samenwerking tot stand gekomen is.” Het concept Scheiwijk voor Fijnproevers werd op de tanklocatie aan de A27 bij Hoogblokland gerealiseerd nadat de shop in september 2009 als gevolg van een zwaar ongeval in puin lag. In Scheiwijk draait het om beleving, service en klantvriendelijkheid met voor automobilisten een groot aanbod aan ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren, met de nadruk op belegde broodjes, baristakoffie, culinaire specialiteiten en kado’s.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.