Shell Kalfsbeek in Schiedam definitief gesloten

Sinds het begin van dit jaar kunnen klanten niet meer terecht bij Shell Kalfsbeek in Schiedam. Het tankstation aan de Nieuwe Haven sloot per 1 januari definitief de deuren. De Shell-locatie moet plaatsmaken voor nieuwbouw. 

Het tankstation wordt ingeruild voor de uitbreiding van het naastgelegen verzorgingstehuis. Boven de pompshop zit een bowlingbaan die jaren geleden al dichtging. Daarnaast gaan ook de garage en de autoshowroom naast het gebouw tegen de vlakte.

Shell Kalfsbeek opende in 1955 de deuren. In 2009 werd de shop uitgebreid met een bakery.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell Kalfsbeek in Schiedam definitief gesloten | TankPro.nl