'dienstverlening verbeteren'

Indufast neemt Mesa Coatings over: ‘Positie in de markt versterken’

Met de overname van Mesa Coatings wil Indufast haar positie op de markt van industriële vloeroplossingen versterken en het productaanbod uitbreiden. Foto: ProMedia, 2024

Indufast BV, leverancier van industriële vloercoatings en materialen, heeft de activiteiten van Mesa Coatings BV overgenomen. Met de wat het bedrijf een ‘strategische overname’ noemt, wil Indufast zijn positie in de markt van industriële vloeroplossingen verder versterken.

Indufast staat bekend als een gerenommeerde speler in de sector van industriële vloercoatings. Door de overname van Mesa Coatings verwerft het bedrijf niet alleen een uitgebreide klantenkring, maar ook waardevolle expertise en technologieën die de groei en ontwikkeling van Indufast moeten stimuleren. “De overname van Mesa Coatings is een bijzondere mijlpaal”, licht directeur Joost Hermans van Indufast toe. “Het stelt ons in staat om onze positie op de markt te versterken en ons productaanbod uit te breiden om te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten. We zijn verheugd om een aantal medewerkers van Mesa Coatings te verwelkomen in de Indufast-familie en kijken ernaar uit om samen te werken aan het realiseren van onze gezamenlijke doelen.”

Nieuw adres

Als onderdeel van de overname zal Indufast zijn operationele activiteiten verplaatsen naar een nieuw adres in Bladel: Mastbos 15Al. De verhuizing markeert volgens het bedrijf ‘een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Indufast’ en biedt een moderne en efficiënte werkomgeving om zijn activiteiten te ondersteunen. Hermans: “Onze nieuwe locatie in Bladel biedt ons niet alleen de ruimte om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze operationele processen te optimaliseren en onze dienstverlening aan klanten verder te verbeteren. We zijn ervan
overtuigd dat deze verhuizing zal bijdragen aan het versterken van onze concurrentiepositie en het leveren van meer waarde aan onze klanten.”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Indufast neemt Mesa Coatings over: ‘Positie in de markt versterken’ | TankPro.nl
'dienstverlening verbeteren'

Indufast neemt Mesa Coatings over: ‘Positie in de markt versterken’

Met de overname van Mesa Coatings wil Indufast haar positie op de markt van industriële vloeroplossingen versterken en het productaanbod uitbreiden. Foto: ProMedia, 2024

Indufast BV, leverancier van industriële vloercoatings en materialen, heeft de activiteiten van Mesa Coatings BV overgenomen. Met de wat het bedrijf een ‘strategische overname’ noemt, wil Indufast zijn positie in de markt van industriële vloeroplossingen verder versterken.

Indufast staat bekend als een gerenommeerde speler in de sector van industriële vloercoatings. Door de overname van Mesa Coatings verwerft het bedrijf niet alleen een uitgebreide klantenkring, maar ook waardevolle expertise en technologieën die de groei en ontwikkeling van Indufast moeten stimuleren. “De overname van Mesa Coatings is een bijzondere mijlpaal”, licht directeur Joost Hermans van Indufast toe. “Het stelt ons in staat om onze positie op de markt te versterken en ons productaanbod uit te breiden om te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten. We zijn verheugd om een aantal medewerkers van Mesa Coatings te verwelkomen in de Indufast-familie en kijken ernaar uit om samen te werken aan het realiseren van onze gezamenlijke doelen.”

Nieuw adres

Als onderdeel van de overname zal Indufast zijn operationele activiteiten verplaatsen naar een nieuw adres in Bladel: Mastbos 15Al. De verhuizing markeert volgens het bedrijf ‘een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Indufast’ en biedt een moderne en efficiënte werkomgeving om zijn activiteiten te ondersteunen. Hermans: “Onze nieuwe locatie in Bladel biedt ons niet alleen de ruimte om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze operationele processen te optimaliseren en onze dienstverlening aan klanten verder te verbeteren. We zijn ervan
overtuigd dat deze verhuizing zal bijdragen aan het versterken van onze concurrentiepositie en het leveren van meer waarde aan onze klanten.”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.