Het bekende TotalEnergies-tankstation ‘Vanenburg’ aan de snelweg A28 tussen Nijkerk en Putten gaat op de schop. Ondernemer Kees Top uit Nijkerkerveen heeft bij het tankstation een stuk land aangekocht waar een parkeerplaats voor vrachtwagens zal worden gerealiseerd. De bemande Bonjour-shop wordt vernieuwd naar de formule Circle K.
'na vijftien jaar'

TotalEnergies Vanenburg aan A28 wordt vergroot en krijgt Circle K

TotalEnergies 'Vanenburg' is een zeer populaire stopplaats aan de snelweg A28 tussen Hoevelaken en Zwolle. Foto: Google Street View, 2024

De verzorgingsplaats bij het bekende TotalEnergies-tankstation ‘Vanenburg’ aan de snelweg A28 tussen Nijkerk en Putten gaat op de schop. Ondernemer Kees Top uit Nijkerkerveen heeft op de locatie een stuk land aangekocht waar een parkeerplaats voor vrachtwagens zal worden gerealiseerd. De huidige bemande Bonjour-shop zal op termijn worden vernieuwd naar de formule Circle K.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.