Honderdste SPAR Express geopend bij Esso De Buunderkamp

Bij Esso-tankstation De Buunderkamp langs de snelweg A12 bij Ede is vrijdag de honderdste SPAR express geopend. Komende tijd worden nog eens zeventig locaties van de supermarktketen bij tankstations van EG Group geopend. Op dit moment wordt onder meer het Esso-tankstation aan de Vredenoordkade in Rotterdam verbouwd.

Eind 2017 gingen SPAR en EG Group een samenwerking aan voor de uitrol van SPAR express-winkels bij Texaco- en Esso-tankstations. De winkels hebben een kleine winkeloppervlakte en richten zich op het gemak van direct gebruik en het dagelijkse boodschappen kunnen doen.

De locatie in Ede biedt klanten een brede oplossing voor eten en drinken. Voor de directe consumptie is er een SPAR-bakery met een uitgebreide keuze uit onder meer vers belegde broodjes, verse smoothies en yoghurt, verse koeken en broodsnacks, bake-off broodjes en brood van de ambachtelijke bakker. Aan dit assortiment zijn onlangs ook de verse pizza’s en pancakes toegevoegd.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.