AVIA breidt service uit met lockers voor ophalen van pakketten

Klanten van AVIA-tankstations aan de Hastelweg in Eindhoven en de Krommeweg in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen pakketten die ze online hebben besteld voortaan ophalen en retourneren bij beide tanklocaties. De kluisjes zijn afkomstig van De Buren, dat meer dan 250 onbemande afhaalpunten heeft in Nederland, België en Luxemburg.

De lockers zijn in te zetten voor het ontvangen, verzenden, retourneren en bewaren van pakketten. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken voor bijvoorbeeld boodschappen, medicijnen en stomerijservices. Door de lockers worden organisaties ontlast en de ‘last-mile’ en ook de retourenstroom geoptimaliseerd.

De locaties van AVIA zijn interessante plekken voor de lockers en een handige extra service. “Het is een ideale manier om betrokken te zijn met de buurt. Een extra servicepunt voor onze klanten, maar wellicht ook potentiële klanten die wij in de toekomst mogen verwelkom”, laat het bedrijf weten. AVIA is een coöperatie met 350 tankstations van ondernemers door heel Nederland.

Pakket- en briefautomaat

Tankstations zoeken steeds vaker naar mogelijkheden om extra diensten aan de klant aan te bieden. Het ophalen en versturen van pakketten is daar een mooi voorbeeld van. Eind vorig jaar maakte EG Group bekend dat het bij vijf Spar Express-winkels bij Texaco-tankstations een pakket- en briefautomaat van PostNL heeft geplaatst.

Met de automaat kunnen consumenten zeven dagen per week, 24 uur per dag pakketten versturen en ontvangen. De automaat bestaat uit een brievenbus met twee openingen en meerdere pakketkluizen en is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA breidt service uit met lockers voor ophalen van pakketten | TankPro.nl

AVIA breidt service uit met lockers voor ophalen van pakketten

Klanten van AVIA-tankstations aan de Hastelweg in Eindhoven en de Krommeweg in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen pakketten die ze online hebben besteld voortaan ophalen en retourneren bij beide tanklocaties. De kluisjes zijn afkomstig van De Buren, dat meer dan 250 onbemande afhaalpunten heeft in Nederland, België en Luxemburg.

De lockers zijn in te zetten voor het ontvangen, verzenden, retourneren en bewaren van pakketten. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken voor bijvoorbeeld boodschappen, medicijnen en stomerijservices. Door de lockers worden organisaties ontlast en de ‘last-mile’ en ook de retourenstroom geoptimaliseerd.

De locaties van AVIA zijn interessante plekken voor de lockers en een handige extra service. “Het is een ideale manier om betrokken te zijn met de buurt. Een extra servicepunt voor onze klanten, maar wellicht ook potentiële klanten die wij in de toekomst mogen verwelkom”, laat het bedrijf weten. AVIA is een coöperatie met 350 tankstations van ondernemers door heel Nederland.

Pakket- en briefautomaat

Tankstations zoeken steeds vaker naar mogelijkheden om extra diensten aan de klant aan te bieden. Het ophalen en versturen van pakketten is daar een mooi voorbeeld van. Eind vorig jaar maakte EG Group bekend dat het bij vijf Spar Express-winkels bij Texaco-tankstations een pakket- en briefautomaat van PostNL heeft geplaatst.

Met de automaat kunnen consumenten zeven dagen per week, 24 uur per dag pakketten versturen en ontvangen. De automaat bestaat uit een brievenbus met twee openingen en meerdere pakketkluizen en is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.