Spar verlengt in Nederland de samenwerking die het sinds 2017 heeft met de EG Group, bekend van ESSO- en Texaco-tankstations. Gevolg is dat een deel van het assortiment van The Tosti Club verkrijgbaar wordt op alle Go Fresh bakerylocaties van EG Group in Nederland.
'beste shopervaring'

Spar en EG Group (ESSO, Texaco) intensiveren hun samenwerking

Spar en EG Group maken in hun versterkte partnership werk van de verdere verkrijgbaarheid van producten van The Tosti Club langs de Nederlandse snelwegen, zoals hier bij ESSO Honswijck aan de A1 bij Muiden. Foto: ProMedia, 2024

Spar verlengt in Nederland de samenwerking die het sinds 2017 heeft met de EG Group, bekend van ESSO- en Texaco-tankstations. Gevolg is dat een deel van het assortiment van The Tosti Club verkrijgbaar wordt op alle Go Fresh bakerylocaties van EG Group in Nederland.

De samenwerking in Nederland tussen SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) startte in 2017 met de ombouw van shops, onder meer in bemande tankstations. Het partnership tussen beide bedrijven wordt nu niet alleen verlengd, maar ook geïntensiveerd. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels omgebouwd en is er in de Spar express winkels jaar naar jaar samen omzetgroei gerealiseerd. De meerjarige verlenging van de samenwerking markeert volgens SPAR Nederland en EG Group een ‘nieuwe fase’ waarin beide organisaties zich weer aan elkaar verbinden om hun partnership verder uit te bouwen.

“We zijn blij dat we de samenwerking hebben verlengd en ons partnership uitbouwen”, zegt CEO John van der Ent van SPAR. “Samen streven we ernaar om onze klanten de beste shopervaring te bieden en onze positie als king of convenience in de markt te versterken.” Zuber Issa, co-CEO van de EG Group noemt de verlenging van de samenwerking ‘een belangrijke stap in de strategische groei’. “We kijken ernaar uit om onze krachten te bundelen en onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Initiatieven

Het partnership zal daarnaast worden uitgebreid met verschillende initiatieven. Zo wordt een deel van het assortiment van The Tosti Club verkrijgbaar op alle Go Fresh bakerylocaties van EG Group in Nederland. Hiermee zal het totale aantal verkooppunten van de The Tosti Club groeien tot boven de 150. De implementatie van SPAR Media digitale schermen moet daarbij de klantenervaring verbeteren door middel van klantgerichte content op de schermen in de shop.

Door gebruik te maken van elkaars kracht en expertise streven beide organisaties ernaar om een toekomstbestendige propositie te ontwikkelen die waarde toevoegt voor alle gemaksklanten.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spar en EG Group (ESSO, Texaco) intensiveren hun samenwerking | TankPro.nl
Spar verlengt in Nederland de samenwerking die het sinds 2017 heeft met de EG Group, bekend van ESSO- en Texaco-tankstations. Gevolg is dat een deel van het assortiment van The Tosti Club verkrijgbaar wordt op alle Go Fresh bakerylocaties van EG Group in Nederland.
'beste shopervaring'

Spar en EG Group (ESSO, Texaco) intensiveren hun samenwerking

Spar en EG Group maken in hun versterkte partnership werk van de verdere verkrijgbaarheid van producten van The Tosti Club langs de Nederlandse snelwegen, zoals hier bij ESSO Honswijck aan de A1 bij Muiden. Foto: ProMedia, 2024

Spar verlengt in Nederland de samenwerking die het sinds 2017 heeft met de EG Group, bekend van ESSO- en Texaco-tankstations. Gevolg is dat een deel van het assortiment van The Tosti Club verkrijgbaar wordt op alle Go Fresh bakerylocaties van EG Group in Nederland.

De samenwerking in Nederland tussen SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) startte in 2017 met de ombouw van shops, onder meer in bemande tankstations. Het partnership tussen beide bedrijven wordt nu niet alleen verlengd, maar ook geïntensiveerd. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels omgebouwd en is er in de Spar express winkels jaar naar jaar samen omzetgroei gerealiseerd. De meerjarige verlenging van de samenwerking markeert volgens SPAR Nederland en EG Group een ‘nieuwe fase’ waarin beide organisaties zich weer aan elkaar verbinden om hun partnership verder uit te bouwen.

“We zijn blij dat we de samenwerking hebben verlengd en ons partnership uitbouwen”, zegt CEO John van der Ent van SPAR. “Samen streven we ernaar om onze klanten de beste shopervaring te bieden en onze positie als king of convenience in de markt te versterken.” Zuber Issa, co-CEO van de EG Group noemt de verlenging van de samenwerking ‘een belangrijke stap in de strategische groei’. “We kijken ernaar uit om onze krachten te bundelen en onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Initiatieven

Het partnership zal daarnaast worden uitgebreid met verschillende initiatieven. Zo wordt een deel van het assortiment van The Tosti Club verkrijgbaar op alle Go Fresh bakerylocaties van EG Group in Nederland. Hiermee zal het totale aantal verkooppunten van de The Tosti Club groeien tot boven de 150. De implementatie van SPAR Media digitale schermen moet daarbij de klantenervaring verbeteren door middel van klantgerichte content op de schermen in de shop.

Door gebruik te maken van elkaars kracht en expertise streven beide organisaties ernaar om een toekomstbestendige propositie te ontwikkelen die waarde toevoegt voor alle gemaksklanten.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.