AVIA start samenwerking met ICASA voor afhandelen kaarttransacties

AVIA gaat voor het verwerken van kaarttransacties samenwerken met ICASA. Dat hebben beide bedrijven donderdag bekendgemaakt. De tankstationketen zal gebruikmaken van het XPetro Authorization platform, dat in de vorm van een cloudoplossing wordt aangeboden. Beide bedrijven zijn een samenwerking aangegaan voor de komende vijf jaar. Het nieuwe platform moet rond de zomer in de lucht zijn.

De samenwerking betekent volgens AVIA een modernisering van de gebruikte onderliggende platformsoftware. Ook ontstaat de mogelijkheid om in de toekomst nieuwe diensten toe te voegen aan de AVIA-tankpassen en het gebruik van de diensten beter te analyseren. Daarnaast wordt een vergaande integratie nagestreefd met het AVIA loyalty-platform dat op dit moment vernieuwd wordt. “Wij zijn verheugd met de samenwerking, omdat beide partijen elkaar echt iets te bieden hebben”, legt Laurens Gräper van AVIA Nederland uit. “AVIA is een belangrijke speler in de Nederlandse markt en ICASA maakt het voor ons mogelijk om de volgende stappen te zetten.”

Actueel overzicht tankpassen

Voor ICASA, dat al oplossingen aanbiedt in tien landen, betekent de nieuwe samenwerking een belangrijke uitbreiding van de activiteiten in de Nederlandse en de Hongaarse markt. Komende tijd wordt onderzocht of er in het internationale AVIA-netwerk verder uitgebreid gaat worden. “De XPetro Authorization omvat het online en real-time vastleggen, autoriseren, beheren en verwerken van transacties en kaarten”, legt Rudi Bollen van ICASA. “Alle transacties worden doorgestuurd naar onze autorisatieserver, die een realtime verbinding heeft met XPetro. Voordeel is dat zowel kaartuitgevers als kaarthouders altijd met de meest recente gegevens werken en een actueel overzicht van de tankpassen hebben.”

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA start samenwerking met ICASA voor afhandelen kaarttransacties | TankPro.nl

AVIA start samenwerking met ICASA voor afhandelen kaarttransacties

AVIA gaat voor het verwerken van kaarttransacties samenwerken met ICASA. Dat hebben beide bedrijven donderdag bekendgemaakt. De tankstationketen zal gebruikmaken van het XPetro Authorization platform, dat in de vorm van een cloudoplossing wordt aangeboden. Beide bedrijven zijn een samenwerking aangegaan voor de komende vijf jaar. Het nieuwe platform moet rond de zomer in de lucht zijn.

De samenwerking betekent volgens AVIA een modernisering van de gebruikte onderliggende platformsoftware. Ook ontstaat de mogelijkheid om in de toekomst nieuwe diensten toe te voegen aan de AVIA-tankpassen en het gebruik van de diensten beter te analyseren. Daarnaast wordt een vergaande integratie nagestreefd met het AVIA loyalty-platform dat op dit moment vernieuwd wordt. “Wij zijn verheugd met de samenwerking, omdat beide partijen elkaar echt iets te bieden hebben”, legt Laurens Gräper van AVIA Nederland uit. “AVIA is een belangrijke speler in de Nederlandse markt en ICASA maakt het voor ons mogelijk om de volgende stappen te zetten.”

Actueel overzicht tankpassen

Voor ICASA, dat al oplossingen aanbiedt in tien landen, betekent de nieuwe samenwerking een belangrijke uitbreiding van de activiteiten in de Nederlandse en de Hongaarse markt. Komende tijd wordt onderzocht of er in het internationale AVIA-netwerk verder uitgebreid gaat worden. “De XPetro Authorization omvat het online en real-time vastleggen, autoriseren, beheren en verwerken van transacties en kaarten”, legt Rudi Bollen van ICASA. “Alle transacties worden doorgestuurd naar onze autorisatieserver, die een realtime verbinding heeft met XPetro. Voordeel is dat zowel kaartuitgevers als kaarthouders altijd met de meest recente gegevens werken en een actueel overzicht van de tankpassen hebben.”

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.