Arend-jan Diephuis nieuwe commercieel manager bij Newco

Vanaf half januari gaat Arend-jan Diephuis aan de slag als commercieel manager bij Newco. Hij wordt in deze rol verantwoordelijk voor alle Europese activiteiten op het gebied van marketing, sales en aftersales. Diephuis is een bekend gezicht in de branche. Hij was afgelopen jaren werkzaam bij Sligro, onder meer als national sales manager petrol.

Na een periode van 8 jaar actief te zijn geweest voor Sligro, gaat Diephuis (foto links) een nieuwe uitdaging aan bij Newco. De non-food leverancier, marktleider in petrol in de Benelux, is daarnaast ook actief in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Komend jaar wordt Oostenrijk bovendien aan dit lijstje toegevoegd. Jaarlijks wil Newco een omzetgroei van minimaal 20 procent behalen.

Behoeften van klanten

Newco op de kaart zetten in nieuwe regio’s vraagt van de organisatie heel iets anders dan het onderhouden van een leidende marktpositie in de Benelux, aldus CEO Jean-Pierre Bakker. Daarnaast zal er extra energie worden gestopt in de customer experience. “Op welke wijze kan Newco de behoeften van haar klanten nog beter invullen om zo uiteindelijk te komen tot een 5 sterren-ervaring? Om te onderstrepen dat het ons menens is, starten we binnenkort met een klanttevredenheidsonderzoek. Want net als bij ons customer support concept, begint alles bij meten en weten.”

De non-food leverancier biedt klanten haar customer support concept aan. “Op basis van category management wordt een uitgekiend store plan samengesteld, geïmplementeerd en vervolgens up to date gehouden door voortdurende data analyse.” Sinds kort test Newco Easy Stock Solution, een vendor managed en financed inventory systeem. Dit maakt het volgens het bedrijf nog eenvoudiger om een goed rendement met non-food te realiseren.

Nooit meer bestellen

“Nooit meer bestellen, toch steeds goed gevulde schappen, geen financiering meer nodig en de administratie beperken tot één maandelijkse factuur, die gelijk is aan de maandelijkse verkopen.” Alle communicatie gaat via een app op de smartphone of tablet. “Eenvoud is het sleutelwoord. Zodra de lopende test bij Vissers Energy Group succesvol is afgerond – naar verwachting omstreeks april dit jaar – zal Easy Stock Solution beschikbaar worden voor andere marktpartijen.”

Newco investeerde de afgelopen maanden in opleiding en nieuwe mensen, vertelt Bakker. “We zijn voortdurend op zoek naar kwalitatief hoogwaardige medewerkers om onze organisatie te versterken. Geïnteresseerden met minimaal HBO-niveau kunnen zich melden op mijn LinkedIn pagina.”

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Arend-jan Diephuis nieuwe commercieel manager bij Newco | TankPro.nl

Arend-jan Diephuis nieuwe commercieel manager bij Newco

Vanaf half januari gaat Arend-jan Diephuis aan de slag als commercieel manager bij Newco. Hij wordt in deze rol verantwoordelijk voor alle Europese activiteiten op het gebied van marketing, sales en aftersales. Diephuis is een bekend gezicht in de branche. Hij was afgelopen jaren werkzaam bij Sligro, onder meer als national sales manager petrol.

Na een periode van 8 jaar actief te zijn geweest voor Sligro, gaat Diephuis (foto links) een nieuwe uitdaging aan bij Newco. De non-food leverancier, marktleider in petrol in de Benelux, is daarnaast ook actief in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Komend jaar wordt Oostenrijk bovendien aan dit lijstje toegevoegd. Jaarlijks wil Newco een omzetgroei van minimaal 20 procent behalen.

Behoeften van klanten

Newco op de kaart zetten in nieuwe regio’s vraagt van de organisatie heel iets anders dan het onderhouden van een leidende marktpositie in de Benelux, aldus CEO Jean-Pierre Bakker. Daarnaast zal er extra energie worden gestopt in de customer experience. “Op welke wijze kan Newco de behoeften van haar klanten nog beter invullen om zo uiteindelijk te komen tot een 5 sterren-ervaring? Om te onderstrepen dat het ons menens is, starten we binnenkort met een klanttevredenheidsonderzoek. Want net als bij ons customer support concept, begint alles bij meten en weten.”

De non-food leverancier biedt klanten haar customer support concept aan. “Op basis van category management wordt een uitgekiend store plan samengesteld, geïmplementeerd en vervolgens up to date gehouden door voortdurende data analyse.” Sinds kort test Newco Easy Stock Solution, een vendor managed en financed inventory systeem. Dit maakt het volgens het bedrijf nog eenvoudiger om een goed rendement met non-food te realiseren.

Nooit meer bestellen

“Nooit meer bestellen, toch steeds goed gevulde schappen, geen financiering meer nodig en de administratie beperken tot één maandelijkse factuur, die gelijk is aan de maandelijkse verkopen.” Alle communicatie gaat via een app op de smartphone of tablet. “Eenvoud is het sleutelwoord. Zodra de lopende test bij Vissers Energy Group succesvol is afgerond – naar verwachting omstreeks april dit jaar – zal Easy Stock Solution beschikbaar worden voor andere marktpartijen.”

Newco investeerde de afgelopen maanden in opleiding en nieuwe mensen, vertelt Bakker. “We zijn voortdurend op zoek naar kwalitatief hoogwaardige medewerkers om onze organisatie te versterken. Geïnteresseerden met minimaal HBO-niveau kunnen zich melden op mijn LinkedIn pagina.”

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.