Newco presenteert nieuwe collectie tablet- en smartphone-accessoires

Vier jaar na de introductie van de eerste generatie is de AllRide Connect-collectie volledig vernieuwd. Het assortiment is grondig onder handen genomen en er is gewerkt aan een nieuwe uitstraling. De behoefte aan opladers, koptelefoons en powerbanks bij tankstations is groot. Meer dan 1500 tankstations hebben de AllRide Connect-lijn van Newco afgelopen jaren geïmplementeerd in de shop.

Kwaliteitsverbetering en innovaties stonden hoog op de prioriteitenlijst. “Alle producten zijn onder de loep genomen en verbeterd waar nodig. Zo worden een aantal kabels uit het assortiment nu vervaardigd van duurzaam, extra sterk nylon. Bovendien zijn nieuwe trends gevolgd zoals het draadloos opladen en fast charging.”

Alle producten voldoen volgens Newco aan de wettelijke EU-voorschriften (RoHS), de Apple-accessoires zijn bovendien MFI-gecertificeerd. Daardoor is de veiligheid en duurzaamheid gegarandeerd. Met de nieuwe verpakking is bovendien ingezet op de uitstraling van de collectie. Volgens Newco zorgt de nieuwe compacte verpakking met strakke uitstraling en duidelijke informatie voor een betere presentatie in het schap en kunnen er meer producten per meter worden gepresenteerd.

Draadloos

De nieuwe collectie bevat meerdere draadloze producten. De oortelefoon, speaker en handsfree headset maken gebruik van Bluetooth, de autohouder van Qi-technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om apparaten draadloos op te laden. Dit gebeurt zodra het apparaat op of bij de oplaadstandaard wordt geplaatst. Gebruikers hoeven daardoor niet op zoek naar de oplaadkabel. De kabelconnector van de telefoon is een kwetsbare plek die snel kapot gaat. Dat probleem kan op deze manier niet meer ontstaan.

Daarnaast beschikt de vernieuwde collectie ook over een fast charging oplader. Deze turbo usb-oplader maakt gebruik van Quick Charge 3.0 technologie, waardoor het mogelijk is apparaten veilig en tot vier keer sneller op te kunnen laden. Deze functie werkt zowel bij smartphones als tablets.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Newco presenteert nieuwe collectie tablet- en smartphone-accessoires | TankPro.nl

Newco presenteert nieuwe collectie tablet- en smartphone-accessoires

Vier jaar na de introductie van de eerste generatie is de AllRide Connect-collectie volledig vernieuwd. Het assortiment is grondig onder handen genomen en er is gewerkt aan een nieuwe uitstraling. De behoefte aan opladers, koptelefoons en powerbanks bij tankstations is groot. Meer dan 1500 tankstations hebben de AllRide Connect-lijn van Newco afgelopen jaren geïmplementeerd in de shop.

Kwaliteitsverbetering en innovaties stonden hoog op de prioriteitenlijst. “Alle producten zijn onder de loep genomen en verbeterd waar nodig. Zo worden een aantal kabels uit het assortiment nu vervaardigd van duurzaam, extra sterk nylon. Bovendien zijn nieuwe trends gevolgd zoals het draadloos opladen en fast charging.”

Alle producten voldoen volgens Newco aan de wettelijke EU-voorschriften (RoHS), de Apple-accessoires zijn bovendien MFI-gecertificeerd. Daardoor is de veiligheid en duurzaamheid gegarandeerd. Met de nieuwe verpakking is bovendien ingezet op de uitstraling van de collectie. Volgens Newco zorgt de nieuwe compacte verpakking met strakke uitstraling en duidelijke informatie voor een betere presentatie in het schap en kunnen er meer producten per meter worden gepresenteerd.

Draadloos

De nieuwe collectie bevat meerdere draadloze producten. De oortelefoon, speaker en handsfree headset maken gebruik van Bluetooth, de autohouder van Qi-technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om apparaten draadloos op te laden. Dit gebeurt zodra het apparaat op of bij de oplaadstandaard wordt geplaatst. Gebruikers hoeven daardoor niet op zoek naar de oplaadkabel. De kabelconnector van de telefoon is een kwetsbare plek die snel kapot gaat. Dat probleem kan op deze manier niet meer ontstaan.

Daarnaast beschikt de vernieuwde collectie ook over een fast charging oplader. Deze turbo usb-oplader maakt gebruik van Quick Charge 3.0 technologie, waardoor het mogelijk is apparaten veilig en tot vier keer sneller op te kunnen laden. Deze functie werkt zowel bij smartphones als tablets.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.