Tankstation Challenge 2018: aanmelden is nog mogelijk

Samen met Foodcourt gaat TankPro komende tijd op zoek naar de beste tankshop van Nederland. De winnaar wordt tijdens de Tankstation Vakbeurs bekendgemaakt. De Tankstation Challenge staat open voor alle oliemaatschappijen, dealers en tankstations die een shop met bakery exploiteren. Aanmelden is nog tot en met vrijdag mogelijk via het formulier onder aan het artikel.

Op welke onderdelen worden de tankstations beoordeeld?
Vijf onderdelen spelen tijdens de Tankstation Challenge een prominente rol. Tijdens het bezoek aan de shops worden de koffie, het broodje bal, de vriendelijkheid van het personeel, de netheid van de locatie (zowel voorterrein als shop) en de sfeer/ambiance beoordeeld. Tankstations kunnen bovendien pluspunten verdienen door goed te scoren op andere onderdelen. In hoeverre wordt bijvoorbeeld ingespeeld op de verandering van de klant en de markt? Is het assortiment uitgebreid genoeg en wordt er voldoende aandacht besteed aan lokale wensen en eisen?

Door wie wordt het onderzoek uitgevoerd?
De tankstations die zich aanmelden krijgen komende tijd bezoek van onafhankelijke shoppers. Zij bekijken per onderdeel hoe goed het station het er vanaf brengt. Op basis van de uitkomsten van deze mystery visits worden er per regio winnaars bekendgemaakt. Na de regionale voorrondes worden de uiteindelijke finalisten beoordeeld door een selecte groep vakexperts. De uiteindelijke winnaars worden tijdens de Tankstation Vakbeurs in november bekendgemaakt.

Voor welke tankstations is de Tankstation Challenge bedoeld?
Alle tankstations die beschikken over een full service shop – een shop met koffie en een bakery – mogen deelnemen aan de wedstrijd. Locaties met een carwash kunnen extra punten verdienen. Zowel zelfstandige ondernemers, clusters als maatschappijlocaties kunnen zich aanmelden voor de Tankstation Challenge. Er mogen uiteraard verschillende locaties worden opgegeven via het inschrijfformulier (maximaal vijf per onderneming).

Waarom moet je écht meedoen?
Uiteraard om kans te maken om gekroond te worden tot winnaar van de Tankstation Challenge. Maar er zijn meer redenen. Je krijgt van de experts van FoodCourt namelijk duidelijk inzicht in je eigen prestaties en kan daar vervolgens mee aan de slag. Je krijgt advies hoe je je shop nog aantrekkelijker, beter en interessanter kan maken voor de gast. Door deze tools, tips en tricks in de praktijk toe te passen, kun je de kwaliteit van je shop naar een nog hoger plan tillen.

Geef je nu direct op via onderstaand formulier:

[pmg_tankstation_challenge]

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Challenge 2018: aanmelden is nog mogelijk | TankPro.nl

Tankstation Challenge 2018: aanmelden is nog mogelijk

Samen met Foodcourt gaat TankPro komende tijd op zoek naar de beste tankshop van Nederland. De winnaar wordt tijdens de Tankstation Vakbeurs bekendgemaakt. De Tankstation Challenge staat open voor alle oliemaatschappijen, dealers en tankstations die een shop met bakery exploiteren. Aanmelden is nog tot en met vrijdag mogelijk via het formulier onder aan het artikel.

Op welke onderdelen worden de tankstations beoordeeld?
Vijf onderdelen spelen tijdens de Tankstation Challenge een prominente rol. Tijdens het bezoek aan de shops worden de koffie, het broodje bal, de vriendelijkheid van het personeel, de netheid van de locatie (zowel voorterrein als shop) en de sfeer/ambiance beoordeeld. Tankstations kunnen bovendien pluspunten verdienen door goed te scoren op andere onderdelen. In hoeverre wordt bijvoorbeeld ingespeeld op de verandering van de klant en de markt? Is het assortiment uitgebreid genoeg en wordt er voldoende aandacht besteed aan lokale wensen en eisen?

Door wie wordt het onderzoek uitgevoerd?
De tankstations die zich aanmelden krijgen komende tijd bezoek van onafhankelijke shoppers. Zij bekijken per onderdeel hoe goed het station het er vanaf brengt. Op basis van de uitkomsten van deze mystery visits worden er per regio winnaars bekendgemaakt. Na de regionale voorrondes worden de uiteindelijke finalisten beoordeeld door een selecte groep vakexperts. De uiteindelijke winnaars worden tijdens de Tankstation Vakbeurs in november bekendgemaakt.

Voor welke tankstations is de Tankstation Challenge bedoeld?
Alle tankstations die beschikken over een full service shop – een shop met koffie en een bakery – mogen deelnemen aan de wedstrijd. Locaties met een carwash kunnen extra punten verdienen. Zowel zelfstandige ondernemers, clusters als maatschappijlocaties kunnen zich aanmelden voor de Tankstation Challenge. Er mogen uiteraard verschillende locaties worden opgegeven via het inschrijfformulier (maximaal vijf per onderneming).

Waarom moet je écht meedoen?
Uiteraard om kans te maken om gekroond te worden tot winnaar van de Tankstation Challenge. Maar er zijn meer redenen. Je krijgt van de experts van FoodCourt namelijk duidelijk inzicht in je eigen prestaties en kan daar vervolgens mee aan de slag. Je krijgt advies hoe je je shop nog aantrekkelijker, beter en interessanter kan maken voor de gast. Door deze tools, tips en tricks in de praktijk toe te passen, kun je de kwaliteit van je shop naar een nog hoger plan tillen.

Geef je nu direct op via onderstaand formulier:

[pmg_tankstation_challenge]

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.