BP start met parfumactie na succes SWO De Splinter

BP is vorige week gestart met een actie waarbij klanten kunnen sparen voor flessen parfum. De actie loopt tot begin volgend jaar en klanten moeten minimaal honderd liter tanken om korting te krijgen op een fles. Deze korting kan oplopen tot 73 procent, meldt de oliemaatschappij. BP volgt hiermee het pad van SWO De Splinter, dat in het verleden diverse keren een soortgelijke actie hield.

De actie is gestart op 28 september en loopt nog tot en met 10 januari 2017. In het parfumaanbod van BP zitten elf geuren, onder meer van Hugo Boss, DKNY Calvin Klein en Tommy Hilfiger. Het gaat hierbij om parfums voor zowel mannen als vrouwen.

Freebees

Klanten krijgen een sticker voor elke tien liter die ze hebben getankt. Deze sticker kunnen ze op een spaarkaart plakken, die met tien stickers vol is. Consumenten die meedoen met het Freebees-spaarprogramma krijgen bij de parfumactie extra voordeel. Hun spaarkaart is namelijk met vijf stickers al vol.

De kortingen kunnen behoorlijk oplopen. Voor een fles Calvin Klein Downtown betalen spaarders bijvoorbeeld 19,95 euro, terwijl de adviesprijs 60 euro is. En voor een flesje Burberry Brit met een adviesprijs van 85 euro betalen klanten met een volle spaarkaart 29,95 euro.

De Splinter

In 2011 startte retailcoöperatie SWO De Splinter met een parfumactie. Dat was een succes met meer dan 140.000 verkochte flesjes, het dubbele van wat de initiatiefnemers hadden verwacht. Sindsdien heeft de coöperatie de actie diverse malen herhaald.

Lees ook: Spaaractie ‘Parfum Tanken’ wegens succes op herhaling

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP start met parfumactie na succes SWO De Splinter | TankPro.nl

BP start met parfumactie na succes SWO De Splinter

BP is vorige week gestart met een actie waarbij klanten kunnen sparen voor flessen parfum. De actie loopt tot begin volgend jaar en klanten moeten minimaal honderd liter tanken om korting te krijgen op een fles. Deze korting kan oplopen tot 73 procent, meldt de oliemaatschappij. BP volgt hiermee het pad van SWO De Splinter, dat in het verleden diverse keren een soortgelijke actie hield.

De actie is gestart op 28 september en loopt nog tot en met 10 januari 2017. In het parfumaanbod van BP zitten elf geuren, onder meer van Hugo Boss, DKNY Calvin Klein en Tommy Hilfiger. Het gaat hierbij om parfums voor zowel mannen als vrouwen.

Freebees

Klanten krijgen een sticker voor elke tien liter die ze hebben getankt. Deze sticker kunnen ze op een spaarkaart plakken, die met tien stickers vol is. Consumenten die meedoen met het Freebees-spaarprogramma krijgen bij de parfumactie extra voordeel. Hun spaarkaart is namelijk met vijf stickers al vol.

De kortingen kunnen behoorlijk oplopen. Voor een fles Calvin Klein Downtown betalen spaarders bijvoorbeeld 19,95 euro, terwijl de adviesprijs 60 euro is. En voor een flesje Burberry Brit met een adviesprijs van 85 euro betalen klanten met een volle spaarkaart 29,95 euro.

De Splinter

In 2011 startte retailcoöperatie SWO De Splinter met een parfumactie. Dat was een succes met meer dan 140.000 verkochte flesjes, het dubbele van wat de initiatiefnemers hadden verwacht. Sindsdien heeft de coöperatie de actie diverse malen herhaald.

Lees ook: Spaaractie ‘Parfum Tanken’ wegens succes op herhaling

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.