Winnaars van een speciale actie op Facebook en Instagram dineren op woensdag 14 februari romantisch in de speciaal voor Valentijnsdag versierde Hush shop van het AVIA-tankstation aan de Deurningerstraat in het Overijsselse Deurningen.
'liefdevolle match'

Op Valentijnsdag romantisch dineren in AVIA-tankstation Deurningen

Op Valentijnsdag 14 februari transformeert de Hush shop bij AVIA-tankstation Deurningen in een romantisch restaurant. Foto: Shutterstock, 2024

Winnaars van een speciale actie op Facebook en Instagram dineren op woensdag 14 februari romantisch in de speciaal voor Valentijnsdag versierde Hush shop van het AVIA-tankstation aan de Deurningerstraat in het Overijsselse Deurningen.

Het AVIA-tankstation ter hoogte van afslag Hengelo-Noord van de snelweg A1 is een bekende stopplaats aan de kruising van de N737 en N738. Het tankstation in het netwerk van AVIA Weghorst, normaal een plek om te tanken of een broodje of kop koffie te nemen, transformeert op Valentijnsdag 14 februari tot een romantische setting voor stelletjes die willen genieten van een intiem diner. Zeven liefdeskoppels die zich hebben aangemeld via een speciale winactie op Facebook en Instagram kunnen in de Hush shop genieten van een culinair driegangenmenu.

Liefdevolle match

“Valentijnsdag draait om liefde, bijzondere momenten en even de tijd voor elkaar nemen”, zegt Leonie Kamp van AVIA Weghorst. “Ons foodconcept Hush staat voor het onthaasten van mensen onderweg. We proberen met onze lokale en dagverse producten mensen te laten genieten, tot rust te laten komen en onthaasten. Dat kan perfect in deze Hush. Een mooie, liefdevolle match dus denken wij en al helemaal met Valentijnsdag.”

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Op Valentijnsdag romantisch dineren in AVIA-tankstation Deurningen | TankPro.nl
Winnaars van een speciale actie op Facebook en Instagram dineren op woensdag 14 februari romantisch in de speciaal voor Valentijnsdag versierde Hush shop van het AVIA-tankstation aan de Deurningerstraat in het Overijsselse Deurningen.
'liefdevolle match'

Op Valentijnsdag romantisch dineren in AVIA-tankstation Deurningen

Op Valentijnsdag 14 februari transformeert de Hush shop bij AVIA-tankstation Deurningen in een romantisch restaurant. Foto: Shutterstock, 2024

Winnaars van een speciale actie op Facebook en Instagram dineren op woensdag 14 februari romantisch in de speciaal voor Valentijnsdag versierde Hush shop van het AVIA-tankstation aan de Deurningerstraat in het Overijsselse Deurningen.

Het AVIA-tankstation ter hoogte van afslag Hengelo-Noord van de snelweg A1 is een bekende stopplaats aan de kruising van de N737 en N738. Het tankstation in het netwerk van AVIA Weghorst, normaal een plek om te tanken of een broodje of kop koffie te nemen, transformeert op Valentijnsdag 14 februari tot een romantische setting voor stelletjes die willen genieten van een intiem diner. Zeven liefdeskoppels die zich hebben aangemeld via een speciale winactie op Facebook en Instagram kunnen in de Hush shop genieten van een culinair driegangenmenu.

Liefdevolle match

“Valentijnsdag draait om liefde, bijzondere momenten en even de tijd voor elkaar nemen”, zegt Leonie Kamp van AVIA Weghorst. “Ons foodconcept Hush staat voor het onthaasten van mensen onderweg. We proberen met onze lokale en dagverse producten mensen te laten genieten, tot rust te laten komen en onthaasten. Dat kan perfect in deze Hush. Een mooie, liefdevolle match dus denken wij en al helemaal met Valentijnsdag.”

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.