parfum

Spaaractie ‘Parfum Tanken’ wegens succes op herhaling

Retailcoöperatie SWO de Splinter gaat de actie ‘Parfum Tanken’ herhalen. Automobilisten kunnen middels een spaarsysteem topmerken parfums met kortingen tot 70 procent aanschaffen. De actie was vorig jaar een doorslaand succes. Er werden 140.000 flesjes parfum verkocht. Aan de actie nemen 2000 tankstations deel.

Automobilisten kunnen vanaf volgende week bij 200 tankstations sparen voor hoge kortingen op exclusieve parfums. Merkgeuren zoals Hugo Boss en Calvin Klein gaan vier maanden lang met kortingen van tussen 35 en 70 procent over de toonbanken.

Goedkoper

Parfums zijn vanaf maandag 24 september 2012 tot en met zondag 13 januari 2013 nergens goedkoper dan bij de 200 tankstations die aangesloten zijn bij retailcoöperatie SWO de Splinter. Gedurende de actieperiode ontvangen tankende klanten bij iedere 5 liter brandstof 1 spaarzegel. Bovendien zijn extra zegels te verdienen op actieartikelen in de shop.

Met 30 zegels is een spaarkaart vol en kunnen consumenten een exclusieve parfum naar keuze aanschaffen met een kortingen van tussen de 35 en 70 procent. Zo kost de eau de toilette ‘Contradiction Men’ van Calvin Klein geen €59,95, maar slechts €22,95.

Klantenbinding

De actie ‘Parfum tanken!’ borduurt voort op het succes van vorig jaar. Maar liefst 140.000 flesjes parfum gingen er toen over de toonbanken van de deelnemende tankstations. Ashwin Vermeulen van SWO de Splinter: “Dat was het dubbele van wat wij vooraf hebben ingeschat. De actie met een branchevreemd product als parfum zorgt voor klantenbinding. Voor een volle spaarkaart moet men immers gemiddeld vier keer tanken.” Consumenten kunnen ook dit jaar kiezen uit een ruim assortiment parfums van bekende topmerk, waaronder Calvin Klein, Joop! en Jean Paul Gaultier.

‘Parfum Tanken!’ maakt onderdeel uit van een reeks consumentenacties die retailcoöperatie SWO de Splinter in samen werking met NewCo voor de leden realiseert. Behalve hoge kortingen op parfums, sparen klanten van de aangesloten tankstations jaarlijks voor tal van andere producten, zoals Fila-tassen en Kinzo-gereedschappen.

Voorwaarden

 • ‘Parfum Tanken’ duurt van maandag 24 september 2012 tot en met zondag 13 januari 2013.
 • Gedurende deze periode ontvangt de spaarder bij aankoop van iedere 5 liter brandstof één zegel.
 • Per tankbeurt krijgt de automobilist maximaal 15 zegels.
 • Bovendien ontvangt de spaarder op speciale artikelen in de shop extra zegels.
 • Bij 30 zegels kan tegen inlevering van een volle spaarkaart een exclusieve parfum naar keuze worden gekocht met een korting tussen de 35% en 70%.
 • Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 27 januari 2013 worden ingeleverd bij een deelnemend tankstation.
 • Volle spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
 • Voor de exclusieve parfums geldt op = op.
 • Op de website www.parfumtanken.nl staan alle locaties vermeld die meedoen aan de actie.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spaaractie ‘Parfum Tanken’ wegens succes op herhaling | TankPro.nl
parfum

Spaaractie ‘Parfum Tanken’ wegens succes op herhaling

Retailcoöperatie SWO de Splinter gaat de actie ‘Parfum Tanken’ herhalen. Automobilisten kunnen middels een spaarsysteem topmerken parfums met kortingen tot 70 procent aanschaffen. De actie was vorig jaar een doorslaand succes. Er werden 140.000 flesjes parfum verkocht. Aan de actie nemen 2000 tankstations deel.

Automobilisten kunnen vanaf volgende week bij 200 tankstations sparen voor hoge kortingen op exclusieve parfums. Merkgeuren zoals Hugo Boss en Calvin Klein gaan vier maanden lang met kortingen van tussen 35 en 70 procent over de toonbanken.

Goedkoper

Parfums zijn vanaf maandag 24 september 2012 tot en met zondag 13 januari 2013 nergens goedkoper dan bij de 200 tankstations die aangesloten zijn bij retailcoöperatie SWO de Splinter. Gedurende de actieperiode ontvangen tankende klanten bij iedere 5 liter brandstof 1 spaarzegel. Bovendien zijn extra zegels te verdienen op actieartikelen in de shop.

Met 30 zegels is een spaarkaart vol en kunnen consumenten een exclusieve parfum naar keuze aanschaffen met een kortingen van tussen de 35 en 70 procent. Zo kost de eau de toilette ‘Contradiction Men’ van Calvin Klein geen €59,95, maar slechts €22,95.

Klantenbinding

De actie ‘Parfum tanken!’ borduurt voort op het succes van vorig jaar. Maar liefst 140.000 flesjes parfum gingen er toen over de toonbanken van de deelnemende tankstations. Ashwin Vermeulen van SWO de Splinter: “Dat was het dubbele van wat wij vooraf hebben ingeschat. De actie met een branchevreemd product als parfum zorgt voor klantenbinding. Voor een volle spaarkaart moet men immers gemiddeld vier keer tanken.” Consumenten kunnen ook dit jaar kiezen uit een ruim assortiment parfums van bekende topmerk, waaronder Calvin Klein, Joop! en Jean Paul Gaultier.

‘Parfum Tanken!’ maakt onderdeel uit van een reeks consumentenacties die retailcoöperatie SWO de Splinter in samen werking met NewCo voor de leden realiseert. Behalve hoge kortingen op parfums, sparen klanten van de aangesloten tankstations jaarlijks voor tal van andere producten, zoals Fila-tassen en Kinzo-gereedschappen.

Voorwaarden

 • ‘Parfum Tanken’ duurt van maandag 24 september 2012 tot en met zondag 13 januari 2013.
 • Gedurende deze periode ontvangt de spaarder bij aankoop van iedere 5 liter brandstof één zegel.
 • Per tankbeurt krijgt de automobilist maximaal 15 zegels.
 • Bovendien ontvangt de spaarder op speciale artikelen in de shop extra zegels.
 • Bij 30 zegels kan tegen inlevering van een volle spaarkaart een exclusieve parfum naar keuze worden gekocht met een korting tussen de 35% en 70%.
 • Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 27 januari 2013 worden ingeleverd bij een deelnemend tankstation.
 • Volle spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
 • Voor de exclusieve parfums geldt op = op.
 • Op de website www.parfumtanken.nl staan alle locaties vermeld die meedoen aan de actie.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.