Fieten Olie is in het Overijsselse Steenwijk begonnen met de bouw van een bijzonder tankstation. Op de hoek van de Eesveenseweg en Eeser Gaard en niet ver van de snelweg A32 verrijst een multifuel tankstation met een brede keuze aan reguliere en ‘groene’ brandstoffen. Er kan dadelijk ook waterstof worden getankt.
'primeur in regio'

Bouw nieuwe Fieten Olie in Steenwijk gestart, met dadelijk waterstof

Fieten Olie breidt in Steenwijk uit met een waterstoftankstation, de eerste van het bedrijf. De plaats Rolde kreeg deze week een nieuwe Fieten Olie waar niet alleen directeur Richard Fieten ruitenwisservloeistof kan tanken (foto), maar iedereen. Foto: Fieten Olie, 2024

Fieten Olie is in het Overijsselse Steenwijk begonnen met de bouw van een bijzonder tankstation. Op de hoek van de Eesveenseweg en Eeser Gaard en niet ver van de snelweg A32 verrijst een multifuel tankstation met een brede keuze aan reguliere en ‘groene’ brandstoffen en ook wasboxen. Er is een aanvraag om er dadelijk ook waterstof te bieden, maar het is nog wachten op de vergunning hiervoor.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bouw nieuwe Fieten Olie in Steenwijk gestart, met dadelijk waterstof | TankPro.nl
Fieten Olie is in het Overijsselse Steenwijk begonnen met de bouw van een bijzonder tankstation. Op de hoek van de Eesveenseweg en Eeser Gaard en niet ver van de snelweg A32 verrijst een multifuel tankstation met een brede keuze aan reguliere en ‘groene’ brandstoffen. Er kan dadelijk ook waterstof worden getankt.
'primeur in regio'

Bouw nieuwe Fieten Olie in Steenwijk gestart, met dadelijk waterstof

Fieten Olie breidt in Steenwijk uit met een waterstoftankstation, de eerste van het bedrijf. De plaats Rolde kreeg deze week een nieuwe Fieten Olie waar niet alleen directeur Richard Fieten ruitenwisservloeistof kan tanken (foto), maar iedereen. Foto: Fieten Olie, 2024

Fieten Olie is in het Overijsselse Steenwijk begonnen met de bouw van een bijzonder tankstation. Op de hoek van de Eesveenseweg en Eeser Gaard en niet ver van de snelweg A32 verrijst een multifuel tankstation met een brede keuze aan reguliere en ‘groene’ brandstoffen en ook wasboxen. Er is een aanvraag om er dadelijk ook waterstof te bieden, maar het is nog wachten op de vergunning hiervoor.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.