politie, arrestatie, dief

Ravage bij Texaco-tankshop door massale vechtpartij

In de tankshop van een Texaco aan de noordzijde van de A15 is fikse schade aangericht door een massale vechtpartij in de nacht van zaterdag op zondag. Op het station bij Hardinxveld-Giessendam werden stellingen omgeduwd, artikelen op de grond gegooid en verpakkingen opengescheurd. De politie heeft elf aanhoudingen verricht, onder wie een aantal vrouwen. Het personeel bleef ongedeerd.

Rond 5.15 uur zondagochtend raakte een groep jongeren uit Hardinxveld-Giessendam slaags met andere bezoekers van het station, onder meer afkomstig uit Utrecht en Vianen. Daarbij moest ook het winkelmeubilair en -assortiment het ontgelden. Het aanwezige personeel besloot om noodnummer 112 te bellen en de deuren van het tankstation af te sluiten, zodat geen van de vechtjassen er nog uit kon.

Ravage

Toen de politie korte tijd later arriveerde, bleek een ravage te zijn aangericht in de tankshop. De grond lag bezaaid met shopartikelen, opengescheurde verpakkingen en snoep. Er werd besloten om alle jongeren te arresteren, omdat niet duidelijk werd wie wel en wie niet had gevochten. Volgens het aanwezige personeel waren alle jongeren betrokken bij de vechtpartij. Wat de aanleiding van de ruzie is geweest, is nog niet geheel duidelijk.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ravage bij Texaco-tankshop door massale vechtpartij | TankPro.nl
politie, arrestatie, dief

Ravage bij Texaco-tankshop door massale vechtpartij

In de tankshop van een Texaco aan de noordzijde van de A15 is fikse schade aangericht door een massale vechtpartij in de nacht van zaterdag op zondag. Op het station bij Hardinxveld-Giessendam werden stellingen omgeduwd, artikelen op de grond gegooid en verpakkingen opengescheurd. De politie heeft elf aanhoudingen verricht, onder wie een aantal vrouwen. Het personeel bleef ongedeerd.

Rond 5.15 uur zondagochtend raakte een groep jongeren uit Hardinxveld-Giessendam slaags met andere bezoekers van het station, onder meer afkomstig uit Utrecht en Vianen. Daarbij moest ook het winkelmeubilair en -assortiment het ontgelden. Het aanwezige personeel besloot om noodnummer 112 te bellen en de deuren van het tankstation af te sluiten, zodat geen van de vechtjassen er nog uit kon.

Ravage

Toen de politie korte tijd later arriveerde, bleek een ravage te zijn aangericht in de tankshop. De grond lag bezaaid met shopartikelen, opengescheurde verpakkingen en snoep. Er werd besloten om alle jongeren te arresteren, omdat niet duidelijk werd wie wel en wie niet had gevochten. Volgens het aanwezige personeel waren alle jongeren betrokken bij de vechtpartij. Wat de aanleiding van de ruzie is geweest, is nog niet geheel duidelijk.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.