Win een ID-reader op de Tankstation Vakbeurs

Bezoekers van de Tankstation Vakbeurs kunnen een ID-reader winnen. Het opleidingsfonds OOTW deelt tijdens het evenement kaarten uit met vragen erop. Wie deze vragen goed beantwoordt en inlevert op de stand van OOTW, maakt kans op een ID-reader.

Een ID-reader is een apparaatje waarmee identiteitsbewijzen van klanten kunnen worden gescand. Diverse stations maken er al gebruik van. Dit is met name handig als klanten tabak willen kopen en het niet duidelijk is of ze de leeftijd van achttien jaar al hebben bereikt.

Wilt u ook kans maken op een ID-reader en wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de tankstationbranche? Schrijf u dan snel in voor de Tankstation Vakbeurs, want het evenement is morgen al: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Win een ID-reader op de Tankstation Vakbeurs | TankPro.nl

Win een ID-reader op de Tankstation Vakbeurs

Bezoekers van de Tankstation Vakbeurs kunnen een ID-reader winnen. Het opleidingsfonds OOTW deelt tijdens het evenement kaarten uit met vragen erop. Wie deze vragen goed beantwoordt en inlevert op de stand van OOTW, maakt kans op een ID-reader.

Een ID-reader is een apparaatje waarmee identiteitsbewijzen van klanten kunnen worden gescand. Diverse stations maken er al gebruik van. Dit is met name handig als klanten tabak willen kopen en het niet duidelijk is of ze de leeftijd van achttien jaar al hebben bereikt.

Wilt u ook kans maken op een ID-reader en wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de tankstationbranche? Schrijf u dan snel in voor de Tankstation Vakbeurs, want het evenement is morgen al: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.