Van Oers Groep fuseert met De Vries Snacks

Snackfabrikanten Van Oers en De Vries gaan fuseren. Daartoe hebben beide bedrijven deze week hun handtekening gezet. De nieuwe naam wordt United Food Family, waarbinnen beide fusiepartners opereren als een honderd procent dochter. Beide familiebedrijven zijn samen meer dan 115 jaar actief in de out-of-home markt van diepvriessnacks in Nederland en België. De samenwerking moet zorgen voor de benodigde continuïteit en slagkracht in een veranderende markt.

“We hebben uitgebreid de tijd genomen om een goede aansluiting te vinden bij een organisatie die past bij onze cultuur”, zegt Marianne de Vries, algemeen directeur van De Vries Snacks. “Ook de Van Oers Groep is een familiebedrijf waar klanten, producten en medewerkers nog centraal staan en dat past perfect binnen ons DNA. Door deze samenwerking is de toekomst van beide bedrijven op de juiste wijze gewaarborgd”.

Zelfstandig

De fusiepartners blijven actief als twee zelfstandige organisaties met eigen merknamen en eigen vestigingen. Willem van de Vorst, algemeen directeur Van Oers, geeft sturing aan het team van De Vries Snacks in Dordrecht. De Belgische tak van het bedrijf blijft onder leiding staan van zaakvoerder Luc Brusten.

Volgens Wim van Oers, directeur-grootaandeelhouder van Van Oers Groep, biedt de samenwerking tal van voordelen. “We kunnen veel leren van elkaar door kennis en ervaring te delen. Bovendien vullen we elkaar goed aan op het gebied van klant- en productportfolio’s. Met de bundeling ontstaat een unieke combinatie van familiebedrijven, in een markt die wordt gedomineerd door financiële partijen.”

Lees ook: Snackfabrikant Van Geloven overgenomen door investeerder TowerBrook

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Van Oers Groep fuseert met De Vries Snacks | TankPro.nl

Van Oers Groep fuseert met De Vries Snacks

Snackfabrikanten Van Oers en De Vries gaan fuseren. Daartoe hebben beide bedrijven deze week hun handtekening gezet. De nieuwe naam wordt United Food Family, waarbinnen beide fusiepartners opereren als een honderd procent dochter. Beide familiebedrijven zijn samen meer dan 115 jaar actief in de out-of-home markt van diepvriessnacks in Nederland en België. De samenwerking moet zorgen voor de benodigde continuïteit en slagkracht in een veranderende markt.

“We hebben uitgebreid de tijd genomen om een goede aansluiting te vinden bij een organisatie die past bij onze cultuur”, zegt Marianne de Vries, algemeen directeur van De Vries Snacks. “Ook de Van Oers Groep is een familiebedrijf waar klanten, producten en medewerkers nog centraal staan en dat past perfect binnen ons DNA. Door deze samenwerking is de toekomst van beide bedrijven op de juiste wijze gewaarborgd”.

Zelfstandig

De fusiepartners blijven actief als twee zelfstandige organisaties met eigen merknamen en eigen vestigingen. Willem van de Vorst, algemeen directeur Van Oers, geeft sturing aan het team van De Vries Snacks in Dordrecht. De Belgische tak van het bedrijf blijft onder leiding staan van zaakvoerder Luc Brusten.

Volgens Wim van Oers, directeur-grootaandeelhouder van Van Oers Groep, biedt de samenwerking tal van voordelen. “We kunnen veel leren van elkaar door kennis en ervaring te delen. Bovendien vullen we elkaar goed aan op het gebied van klant- en productportfolio’s. Met de bundeling ontstaat een unieke combinatie van familiebedrijven, in een markt die wordt gedomineerd door financiële partijen.”

Lees ook: Snackfabrikant Van Geloven overgenomen door investeerder TowerBrook

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.