Royaan komt met nieuwe lijn Kwekkeboom-ovensnacks

Snackfabrikant Royaan heeft een aantal nieuw producten ontwikkeld. Deze snacks kunnen worden bereid in de oven. Daardoor zijn ze volgens de fabrikant minder vet, maar behouden ze wel hun krokante eigenschappen. De petrolsector is een van de eerste branches waar Royaan zijn producten, onder het Kwekkeboom-merk, wil aanbieden. De petrolsector is een van de eerste branches waar Royaan hun producten, onder het Kwekkeboom-merk, wil aanbieden.

Het gaat onder andere om traditionele producten, zoals kroketten, bitterballen, kip- en kaashapjes. Ook heeft het in Wijk bij Duurstede gevestigde bedrijf diverse nieuwe snacks ontwikkeld, die Royaan op een later tijdstip bekend wil maken.

Snacks

Bij de ontwikkeling van de ovenproducten is gebruik gemaakt van een nieuwe ’krokante-korst-technologie’, zoals het bedrijf het noemt. Hiermee kunnen volgens de fabrikant diepgevroren en gepaneerde producten zonder additioneel vet in een oven worden bereid, waarbij de snacks een krokante korst krijgen.

Tevens geeft Royaan aan dat de producten hun krokantheid behouden in de warmhoud-kasten. Daardoor kunnen tankstation-exploitanten grote hoeveelheden al eerder klaarmaken. De snacks liggen nog niet in de supermarkten. Die uitrol volgt op een later moment.

Tankstations

Het Utrechtse bedrijf was tot voor kort niet actief in het ovensegment. Wel lanceerden in het verleden snackproducenten Van Oers en Mora al ovensnacks. Ook wordt op enkele tankstations gewerkt met ovenfriet.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Royaan komt met nieuwe lijn Kwekkeboom-ovensnacks | TankPro.nl

Royaan komt met nieuwe lijn Kwekkeboom-ovensnacks

Snackfabrikant Royaan heeft een aantal nieuw producten ontwikkeld. Deze snacks kunnen worden bereid in de oven. Daardoor zijn ze volgens de fabrikant minder vet, maar behouden ze wel hun krokante eigenschappen. De petrolsector is een van de eerste branches waar Royaan zijn producten, onder het Kwekkeboom-merk, wil aanbieden. De petrolsector is een van de eerste branches waar Royaan hun producten, onder het Kwekkeboom-merk, wil aanbieden.

Het gaat onder andere om traditionele producten, zoals kroketten, bitterballen, kip- en kaashapjes. Ook heeft het in Wijk bij Duurstede gevestigde bedrijf diverse nieuwe snacks ontwikkeld, die Royaan op een later tijdstip bekend wil maken.

Snacks

Bij de ontwikkeling van de ovenproducten is gebruik gemaakt van een nieuwe ’krokante-korst-technologie’, zoals het bedrijf het noemt. Hiermee kunnen volgens de fabrikant diepgevroren en gepaneerde producten zonder additioneel vet in een oven worden bereid, waarbij de snacks een krokante korst krijgen.

Tevens geeft Royaan aan dat de producten hun krokantheid behouden in de warmhoud-kasten. Daardoor kunnen tankstation-exploitanten grote hoeveelheden al eerder klaarmaken. De snacks liggen nog niet in de supermarkten. Die uitrol volgt op een later moment.

Tankstations

Het Utrechtse bedrijf was tot voor kort niet actief in het ovensegment. Wel lanceerden in het verleden snackproducenten Van Oers en Mora al ovensnacks. Ook wordt op enkele tankstations gewerkt met ovenfriet.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.