OK Nederland is een samenwerking aangegaan met marketingbedrijf Menuez International. Doel van het partnership is de zichtbaarheid van de tankstations te vergroten en de verkoop van producten in het assortiment van OK verder te verbeteren.
nieuw partnership

OK wil ‘zichtbaarheid tankstations vergroten’ en ‘verkoop verbeteren’

OK is een samenwerking met Menuez aangegaan om de partners van OK Nederland 'de lokale marketingondersteuning te bieden die ze nodig hebben'. Foto: OK Nederland, 2023

OK Nederland is een samenwerking aangegaan met marketingbedrijf Menuez International. Doel van het partnership is de zichtbaarheid van de tankstations te vergroten en de verkoop van producten in het assortiment van OK verder te verbeteren.

In het kader van de samenwerking heeft OK alle gepersonaliseerde communicatie- en marketingmiddelen ondergebracht bij Menuez. Een zogenaamd ‘brand management platform’ van het marketingbedrijf moet de kantoren, distributiecentra en de bijna honderd tankstations van OK ondersteunen bij het vergroten van hun zichtbaarheid en de verkoop van het assortiment. “Ons netwerk van tankstations is een van de snelstgroeiende in Nederland”, licht Dwayne Oudeman van OK de stap toe. “Daarnaast hebben we eigen tankwagens, verkoopkantoren en distributiecentra, zodat we dagelijks ook een groot aantal zakelijke klanten van zowel brandstoffen als smeermiddelen kunnen voorzien. Om al deze partners de lokale marketingondersteuning te bieden die ze nodig hebben, hebben we gekozen voor een samenwerking met Menuez. Door hun expertise en slimme technologie aan ons bedrijf te koppelen, blijven we de concurrentie voor en geven we de toekomst van de brandstofindustrie vorm.”

Makkelijker

Het brand management platform moet het voor de tankstations, verkoopkantoren en distributiecentra van OK makkelijker maken om POS-materialen voor productactivaties, zoals posters, raamfolie, kleding en flyers op te maken en te bestellen. Ook schappenplannen, landelijke spaaracties, online marketingcampagnes en beeldmateriaal kunnen worden gedownload en ingezet.

Olie Konsument

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. Daarnaast beschikt OK verspreid over Nederland over een netwerk van tegen de honderd tankstations, zowel bemand als onbemand. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OK wil ‘zichtbaarheid tankstations vergroten’ en ‘verkoop verbeteren’ | TankPro.nl