Na ‘Kerensheide’ nu ook Shell ‘Broekhin Zuid’ in Roermond verder als OK
metamorfose

Na ‘Kerensheide’ ook Shell ‘Broekhin Zuid’ in Roermond verder als OK

Na Shell Kerensheide is door OK nu ook het bemande Shell-tankstation Broekhin Zuid in Roermond veranderd in de uitstraling van OK. Foto: ProMedia, 2023

Na in juli Shell-servicestation ‘Kerensheide’ vlakbij de snelweg A2 in het Limburgse Elsloo een complete metamorfose te hebben gegeven, is nu Shell ‘Broekhin Zuid’ in Roermond door OK vernieuwd om voortaan verder te gaan in de uitstraling van OK.

OK is de laatste tijd zeer actief in Limburg. Zo werd half juli het grote bemande servicestation Shell Kerensheide overgenomen, een tankstation geëxploiteerd door Rijmar Roermond dat sinds 2022 onderdeel uitmaakt van Catom – OK Oliecentrale. Dit tankstation tussen Geleen en Beek heeft inmiddels een complete make-over ondergaan waarbij de Shell-shop is veranderd in de allereerste OK Grand Café van Nederland. Bezoekers vinden er alle mogelijke ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren en een brede keuze aan koffiespecialiteiten die door barista’s vers worden gezet. De eet- en drinkwaren kunnen worden meegenomen voor onderweg, of ter plekke worden gebruikt in een mooi vormgegeven zitgedeelte; de plek waar het OK Grand Café z’n naam aan te danken heeft.

OK Shop

Na Kerensheide is door OK nu ook het bemande Shell-tankstation Broekhin Zuid in Roermond van binnen en van buiten veranderd in de uitstraling van OK. Volgens het bedrijf uit Breda zijn bezoekers ook hier ‘lekker onderweg met OK’. OK Broekhin Zuid ligt aan de noordzijde van Roermond en biedt aan de pomp FuelSave E10, V-Power benzine 98, FuelSave Diesel, V-Power Diesel, GTL en AdBlue. Naast de OK Café shop met toiletfaciliteiten, biedt de locatie ook een washal en bandenpomp.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Na ‘Kerensheide’ ook Shell ‘Broekhin Zuid’ in Roermond verder als OK | TankPro.nl
Na ‘Kerensheide’ nu ook Shell ‘Broekhin Zuid’ in Roermond verder als OK
metamorfose

Na ‘Kerensheide’ ook Shell ‘Broekhin Zuid’ in Roermond verder als OK

Na Shell Kerensheide is door OK nu ook het bemande Shell-tankstation Broekhin Zuid in Roermond veranderd in de uitstraling van OK. Foto: ProMedia, 2023

Na in juli Shell-servicestation ‘Kerensheide’ vlakbij de snelweg A2 in het Limburgse Elsloo een complete metamorfose te hebben gegeven, is nu Shell ‘Broekhin Zuid’ in Roermond door OK vernieuwd om voortaan verder te gaan in de uitstraling van OK.

OK is de laatste tijd zeer actief in Limburg. Zo werd half juli het grote bemande servicestation Shell Kerensheide overgenomen, een tankstation geëxploiteerd door Rijmar Roermond dat sinds 2022 onderdeel uitmaakt van Catom – OK Oliecentrale. Dit tankstation tussen Geleen en Beek heeft inmiddels een complete make-over ondergaan waarbij de Shell-shop is veranderd in de allereerste OK Grand Café van Nederland. Bezoekers vinden er alle mogelijke ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren en een brede keuze aan koffiespecialiteiten die door barista’s vers worden gezet. De eet- en drinkwaren kunnen worden meegenomen voor onderweg, of ter plekke worden gebruikt in een mooi vormgegeven zitgedeelte; de plek waar het OK Grand Café z’n naam aan te danken heeft.

OK Shop

Na Kerensheide is door OK nu ook het bemande Shell-tankstation Broekhin Zuid in Roermond van binnen en van buiten veranderd in de uitstraling van OK. Volgens het bedrijf uit Breda zijn bezoekers ook hier ‘lekker onderweg met OK’. OK Broekhin Zuid ligt aan de noordzijde van Roermond en biedt aan de pomp FuelSave E10, V-Power benzine 98, FuelSave Diesel, V-Power Diesel, GTL en AdBlue. Naast de OK Café shop met toiletfaciliteiten, biedt de locatie ook een washal en bandenpomp.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.