Total-tankstation ‘De Boulevard’ aan de Boulevard 1945 in Enschede is in handen gekomen van OK Nederland. Het bemande tankstation wordt op dit moment omgekleurd naar de uitstraling van OK.
omkleuring gestart

Total-tankstation ‘De Boulevard’ in Enschede verder in uitstraling van OK

Bekend als 'De Boulevard' en Total 'Morsink', gaat het tankstation in Enschede nu verder in de uitstraling van OK. Foto: Facebook, 2023

Total-tankstation ‘De Boulevard’ aan de Boulevard 1945 in Enschede is in handen gekomen van OK Nederland. Het bemande tankstation wordt op dit moment omgekleurd naar de uitstraling van OK.

Total-tankstation ‘De Boulevard’ aan de oostkant van Enschede, is ook wel bekend als Total ‘Morsink’. Het bemande tankstation gaat sinds kort verder in het netwerk van OK Nederland. Het bedrijf uit Breda laat er geen gras over groeien, want de omkleuring is inmiddels in volle gang. Het tankstation krijgt de bekende OK-uitstraling. Het tankstation heeft een grote shop waar, onder de vleugels van Total, vele eet- en drinkwaren verkrijgbaar waren, zoals zoetwaren, snacks, frisdranken en gehaktballen. Met het assortiment broodjes richtte het tankstation zich nadrukkelijk op bezoekers uit Duitsland. Of het tankstation bemand blijft en zoals veel andere OK-locaties wellicht een shop krijgt volgens de door OK in eigen huis ontwikkelde formule OK Café is niet bekend.

Olie Konsument

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. Daarnaast beschikt OK verspreid over Nederland over een netwerk van tankstations. De formule telt op dit moment ruim 75 tanklocaties waarvan 44 bemande stations zelf worden geëxploiteerd. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Total-tankstation ‘De Boulevard’ in Enschede verder in uitstraling van OK | TankPro.nl
Total-tankstation ‘De Boulevard’ aan de Boulevard 1945 in Enschede is in handen gekomen van OK Nederland. Het bemande tankstation wordt op dit moment omgekleurd naar de uitstraling van OK.
omkleuring gestart

Total-tankstation ‘De Boulevard’ in Enschede verder in uitstraling van OK

Bekend als 'De Boulevard' en Total 'Morsink', gaat het tankstation in Enschede nu verder in de uitstraling van OK. Foto: Facebook, 2023

Total-tankstation ‘De Boulevard’ aan de Boulevard 1945 in Enschede is in handen gekomen van OK Nederland. Het bemande tankstation wordt op dit moment omgekleurd naar de uitstraling van OK.

Total-tankstation ‘De Boulevard’ aan de oostkant van Enschede, is ook wel bekend als Total ‘Morsink’. Het bemande tankstation gaat sinds kort verder in het netwerk van OK Nederland. Het bedrijf uit Breda laat er geen gras over groeien, want de omkleuring is inmiddels in volle gang. Het tankstation krijgt de bekende OK-uitstraling. Het tankstation heeft een grote shop waar, onder de vleugels van Total, vele eet- en drinkwaren verkrijgbaar waren, zoals zoetwaren, snacks, frisdranken en gehaktballen. Met het assortiment broodjes richtte het tankstation zich nadrukkelijk op bezoekers uit Duitsland. Of het tankstation bemand blijft en zoals veel andere OK-locaties wellicht een shop krijgt volgens de door OK in eigen huis ontwikkelde formule OK Café is niet bekend.

Olie Konsument

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. Daarnaast beschikt OK verspreid over Nederland over een netwerk van tankstations. De formule telt op dit moment ruim 75 tanklocaties waarvan 44 bemande stations zelf worden geëxploiteerd. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.