Rene van Munster, Multi Energy Markeur, directeur

Van Munster weg bij voormalig Multi Energy-moeder Markeur

Voormalig directeur van de Multi Energy-tankstations Ruud van Munster is vertrokken bij Markeur. Hij was daar tot vorig jaar verantwoordelijk voor de petroldivisie. Maar nu de tankstations zijn verkocht en de overige Markeur-onderdelen zijn gefuseerd met een ander bedrijf, is het contract met Van Munster volgens afspraak beëindigd. Waar hij zijn loopbaan vervolgt, is nog niet duidelijk.

Vorig jaar verkocht Markeur haar tankstationpoot (35 locaties) aan De Haan Minerale Oliën. De andere onderdelen van het bedrijf, zoals autolease, zijn inmiddels samengegaan met aanbieder van mobiliteitsdiensten Spuigroep, wat ook de naam is van het fusiebedrijf. Spuigroep is onder meer bekend van Boedelbak en Europcar.

De afspraak was dat zodra het samengaan van beide ondernemingen zou zijn afgerond, het dienstverband van Van Munster zou worden beëindigd. Nu de fusie daadwerkelijk grotendeels achter de rug is, gaat de voormalige Multi Energy-directeur op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ook financieel directeur Arie Bast is vertrokken bij Markeur.

Achilles Brandstoffen Maatschappij

Hoewel vóór het samengaan van beide organisaties de tankstations van Multi Energy zijn verkocht, is het fusiebedrijf toch actief in de petrolbranche. Achilles Brandstoffen Maatschappij is onderdeel van Spuigroep. Het beheert een netwerk van ruim dertig locaties, verspreid over het land.

Lees ook:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Van Munster weg bij voormalig Multi Energy-moeder Markeur | TankPro.nl
Rene van Munster, Multi Energy Markeur, directeur

Van Munster weg bij voormalig Multi Energy-moeder Markeur

Voormalig directeur van de Multi Energy-tankstations Ruud van Munster is vertrokken bij Markeur. Hij was daar tot vorig jaar verantwoordelijk voor de petroldivisie. Maar nu de tankstations zijn verkocht en de overige Markeur-onderdelen zijn gefuseerd met een ander bedrijf, is het contract met Van Munster volgens afspraak beëindigd. Waar hij zijn loopbaan vervolgt, is nog niet duidelijk.

Vorig jaar verkocht Markeur haar tankstationpoot (35 locaties) aan De Haan Minerale Oliën. De andere onderdelen van het bedrijf, zoals autolease, zijn inmiddels samengegaan met aanbieder van mobiliteitsdiensten Spuigroep, wat ook de naam is van het fusiebedrijf. Spuigroep is onder meer bekend van Boedelbak en Europcar.

De afspraak was dat zodra het samengaan van beide ondernemingen zou zijn afgerond, het dienstverband van Van Munster zou worden beëindigd. Nu de fusie daadwerkelijk grotendeels achter de rug is, gaat de voormalige Multi Energy-directeur op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ook financieel directeur Arie Bast is vertrokken bij Markeur.

Achilles Brandstoffen Maatschappij

Hoewel vóór het samengaan van beide organisaties de tankstations van Multi Energy zijn verkocht, is het fusiebedrijf toch actief in de petrolbranche. Achilles Brandstoffen Maatschappij is onderdeel van Spuigroep. Het beheert een netwerk van ruim dertig locaties, verspreid over het land.

Lees ook:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.