Haan neemt alle 35 tankstations over van Multi Energy

Brandstofhandelaar De Haan Minerale Oliën uit Oosterhout gaat alle stations van Multi Energy overnemen. Het gaat om 35 vestigingen onder Shell-, BP-, Esso- en Esso Express-vlag. De betreffende stations blijven voorlopig onder dezelfde merken opereren. Dat meldt commercieel manager Patrick Vanwersch van Haan. Ook zit er een aantal leveringscontracten in de deal.

De geplande overname is inmiddels ter goedkeuring voorgelegd aan mededingingsautoriteit ACM. Als de kartelwaakhond de transactie goedkeurt, is de overgang van de stations definitief. De exploitatiestructuur van de verschillende vestigingen blijft voorlopig hetzelfde en de overname heeft volgens Vanwersch geen gevolgen voor de werkgelegenheid. Bij de tankstation-tak van Multi Energy werken ruim 230 personeelsleden.

Groeien

De Oosterhoutse brandstoffenhandelaar heeft de strategie om te groeien. Vorig jaar werden al achttien Esso Express-stations overgenomen van Esso-moederbedrijf Exxon Mobil. Nu komen daar dus 35 vestigingen van Multi Energy bij. Als de overname wordt goedgekeurd, komt het aantal locaties van Haan op ongeveer 140.

De over te nemen stations liggen voor een groot deel in het westen van het land, in de provincies Noord- en Zuid-Holland. Ook ligt er een aantal in het noorden. Onder meer in Friesland en Groningen, waar Haan nog niet of nauwelijks stations heeft. Tevens liggen er diverse locaties in de omgeving van Zwolle.

Tom van Gurp

Lees ook: Haan neemt achttien onbemande Esso-tankstations over

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Haan neemt alle 35 tankstations over van Multi Energy | TankPro.nl

Haan neemt alle 35 tankstations over van Multi Energy

Brandstofhandelaar De Haan Minerale Oliën uit Oosterhout gaat alle stations van Multi Energy overnemen. Het gaat om 35 vestigingen onder Shell-, BP-, Esso- en Esso Express-vlag. De betreffende stations blijven voorlopig onder dezelfde merken opereren. Dat meldt commercieel manager Patrick Vanwersch van Haan. Ook zit er een aantal leveringscontracten in de deal.

De geplande overname is inmiddels ter goedkeuring voorgelegd aan mededingingsautoriteit ACM. Als de kartelwaakhond de transactie goedkeurt, is de overgang van de stations definitief. De exploitatiestructuur van de verschillende vestigingen blijft voorlopig hetzelfde en de overname heeft volgens Vanwersch geen gevolgen voor de werkgelegenheid. Bij de tankstation-tak van Multi Energy werken ruim 230 personeelsleden.

Groeien

De Oosterhoutse brandstoffenhandelaar heeft de strategie om te groeien. Vorig jaar werden al achttien Esso Express-stations overgenomen van Esso-moederbedrijf Exxon Mobil. Nu komen daar dus 35 vestigingen van Multi Energy bij. Als de overname wordt goedgekeurd, komt het aantal locaties van Haan op ongeveer 140.

De over te nemen stations liggen voor een groot deel in het westen van het land, in de provincies Noord- en Zuid-Holland. Ook ligt er een aantal in het noorden. Onder meer in Friesland en Groningen, waar Haan nog niet of nauwelijks stations heeft. Tevens liggen er diverse locaties in de omgeving van Zwolle.

Tom van Gurp

Lees ook: Haan neemt achttien onbemande Esso-tankstations over

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.