Ondernemer Ravi Ryan Mohanlal, bekend van de XL carwash- en tankstationlocaties in Sliedrecht en Boxtel, breidt uit met een grote vestiging in Wolvega. Mohanlal XL Tankstation Carwash Wolvega biedt meerdere wasboxen, een Express Shop en een range aan gemaksservices.
'vele gemaksservices'

Mohanlal XL breidt netwerk uit met carwash en Express Shop in Wolvega

Mohanlal XL Tankstation Carwash Wolvega biedt meerdere wasboxen en een range aan gemaksservices. Foto: Mohanlal XL, 2024

Ondernemer Ravi Ryan Mohanlal, bekend van de XL carwash- en tankstationlocaties in Sliedrecht en Boxtel, breidt uit met een grote vestiging in Wolvega. Mohanlal XL Tankstation Carwash Wolvega biedt meerdere wasboxen, een Express Shop en een range aan gemaksservices.

Mohanlal XL Tankstation Carwash Wolvega is gevestigd op de Heerenveenseweg in de Friese plaats, vlakbij de woonboulevard. Opgenomen in het netwerk van Mohanlal XL, is de locatie de afgelopen weken vernieuwd en in de huisstijl van het bedrijf gebracht. Mohanlal XL Tankstation Carwash Wolvega biedt vijf overdekte en inpandige XL-wasboxen. Deze hebben een verlengde diepte van tien meter en een hoogte van drie meter, wat ze geschikt maakt voor onder meer caravans, busjes, aanhangers, boot- en paardentrailers. Er kan 24/7 worden gewassen onder begeleiding van muziek en discoverlichting. De locatie wordt momenteel uitgebreid met twee nieuwe wasboxen, volgens Mohanlal voorzien van de laatste programma’s, technieken en loyalities.

Multifunctionele dienstverlening

Het 620 vierkante meter grote buitenterrein van Mohanlal XL Tankstation Carwash Wolvega biedt volgens de ondernemer een ‘multifunctionele dienstverlening voor de regio’. Zo vinden bezoekers er een Express Shop en een range aan services: laadpalen, stofzuigers, bandenpomp, parfumspuit, brievenpost pakketpunt automaat, Quiosk-vendingmachine, wasserette met twee wasautomaten, pasfotocabine en snoepautomaat.
Een pomp met benzine en diesel zal, na te zijn gereviseerd, op het buitenterrein worden geplaatst. Mohanlal is van plan de locatie in Wolvega verder uit te breiden met diensten als storageverhuur van opslagruimte, een pizzamachine en verhuur van aanhangwagens en bestelwagens.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mohanlal XL breidt netwerk uit met carwash en Express Shop in Wolvega | TankPro.nl
Ondernemer Ravi Ryan Mohanlal, bekend van de XL carwash- en tankstationlocaties in Sliedrecht en Boxtel, breidt uit met een grote vestiging in Wolvega. Mohanlal XL Tankstation Carwash Wolvega biedt meerdere wasboxen, een Express Shop en een range aan gemaksservices.
'vele gemaksservices'

Mohanlal XL breidt netwerk uit met carwash en Express Shop in Wolvega

Mohanlal XL Tankstation Carwash Wolvega biedt meerdere wasboxen en een range aan gemaksservices. Foto: Mohanlal XL, 2024

Ondernemer Ravi Ryan Mohanlal, bekend van de XL carwash- en tankstationlocaties in Sliedrecht en Boxtel, breidt uit met een grote vestiging in Wolvega. Mohanlal XL Tankstation Carwash Wolvega biedt meerdere wasboxen, een Express Shop en een range aan gemaksservices.

Mohanlal XL Tankstation Carwash Wolvega is gevestigd op de Heerenveenseweg in de Friese plaats, vlakbij de woonboulevard. Opgenomen in het netwerk van Mohanlal XL, is de locatie de afgelopen weken vernieuwd en in de huisstijl van het bedrijf gebracht. Mohanlal XL Tankstation Carwash Wolvega biedt vijf overdekte en inpandige XL-wasboxen. Deze hebben een verlengde diepte van tien meter en een hoogte van drie meter, wat ze geschikt maakt voor onder meer caravans, busjes, aanhangers, boot- en paardentrailers. Er kan 24/7 worden gewassen onder begeleiding van muziek en discoverlichting. De locatie wordt momenteel uitgebreid met twee nieuwe wasboxen, volgens Mohanlal voorzien van de laatste programma’s, technieken en loyalities.

Multifunctionele dienstverlening

Het 620 vierkante meter grote buitenterrein van Mohanlal XL Tankstation Carwash Wolvega biedt volgens de ondernemer een ‘multifunctionele dienstverlening voor de regio’. Zo vinden bezoekers er een Express Shop en een range aan services: laadpalen, stofzuigers, bandenpomp, parfumspuit, brievenpost pakketpunt automaat, Quiosk-vendingmachine, wasserette met twee wasautomaten, pasfotocabine en snoepautomaat.
Een pomp met benzine en diesel zal, na te zijn gereviseerd, op het buitenterrein worden geplaatst. Mohanlal is van plan de locatie in Wolvega verder uit te breiden met diensten als storageverhuur van opslagruimte, een pizzamachine en verhuur van aanhangwagens en bestelwagens.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.