In Nederland is een voor ons land nieuwe laadpaalexploitant van start gegaan. Het Amerikaanse Blink Charging heeft een samenwerking gesloten met McArthurGlen, ontwikkelaar en beheerder van designer outlets. De eerste laadpalen komen bij de outlets in Roermond en Roosendaal.
'eerste grote stap'

Nederland krijgt er met Blink Charging nóg een laadpaalproducent bij

Het Amerikaanse Blink Charging heeft de eerste stap gezet op de Nederlandse markt met de komende realisatie van honderden laadpalen bij de designer outlets in Roermond en Roosendaal. Foto: Blink Charging, 2024

In Nederland is een voor ons land nieuwe laadpaalexploitant van start gegaan. Blink Charging heeft een samenwerking gesloten met McArthurGlen, ontwikkelaar en beheerder van designer outlets. De eerste laadpalen van het Amerikaanse bedrijf komen bij de outlets in Roermond en Roosendaal.

Als eerste stap installeert Blink 33 EV-laders bij de designer outlets van McArthurGlen in Roermond en Roosendaal. De twee designer outlets in het zuiden van Nederland trekken jaarlijks miljoenen bezoekers. Op dit moment beschikt Designer Outlet Roermond over zeventig EV-oplaadpunten. De komende twee jaar moet dit aantal groeien naar vierhonderd. Designer Outlet Roosendaal heeft negentien EV-laders en daar komen er dit jaar nog zes bij. “Met deze laadpalen op de parkeerterreinen van designer outlets in Roermond en Roosendaal hebben we de eerste grote stap gezet op Nederlandse bodem”, zegt Miko de Haan, hoofd Europa van Blink Charging. “En dit is nog maar het begin, we gaan snel uitbreiden waarvoor de plannen al in de maak zijn.”

Servicegericht

Directeur Pieter Van Voorst Vader van McArthurGlen zegt blij te zijn dat bezoekers op de populaire winkellocaties toegang hebben tot de betrouwbare laadpalen van Blink Charging. “Het bedrijf biedt moderne kant-en-klare laadoplossingen die ook nog eens gereed zijn voor vehicle-to-grid. We waarderen de servicegerichte aanpak van Blink Charging die ons – en nog belangrijker onze bezoekers – de beste kwaliteit op laadgebied levert.”

Het Amerikaanse Blink Charging is een van de grootste producenten, eigenaren en exploitanten van EV-laadapparatuur in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika. Naast Nederland is het actief in België en Groot-Brittannië.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nederland krijgt er met Blink Charging nóg een laadpaalproducent bij | TankPro.nl
In Nederland is een voor ons land nieuwe laadpaalexploitant van start gegaan. Het Amerikaanse Blink Charging heeft een samenwerking gesloten met McArthurGlen, ontwikkelaar en beheerder van designer outlets. De eerste laadpalen komen bij de outlets in Roermond en Roosendaal.
'eerste grote stap'

Nederland krijgt er met Blink Charging nóg een laadpaalproducent bij

Het Amerikaanse Blink Charging heeft de eerste stap gezet op de Nederlandse markt met de komende realisatie van honderden laadpalen bij de designer outlets in Roermond en Roosendaal. Foto: Blink Charging, 2024

In Nederland is een voor ons land nieuwe laadpaalexploitant van start gegaan. Blink Charging heeft een samenwerking gesloten met McArthurGlen, ontwikkelaar en beheerder van designer outlets. De eerste laadpalen van het Amerikaanse bedrijf komen bij de outlets in Roermond en Roosendaal.

Als eerste stap installeert Blink 33 EV-laders bij de designer outlets van McArthurGlen in Roermond en Roosendaal. De twee designer outlets in het zuiden van Nederland trekken jaarlijks miljoenen bezoekers. Op dit moment beschikt Designer Outlet Roermond over zeventig EV-oplaadpunten. De komende twee jaar moet dit aantal groeien naar vierhonderd. Designer Outlet Roosendaal heeft negentien EV-laders en daar komen er dit jaar nog zes bij. “Met deze laadpalen op de parkeerterreinen van designer outlets in Roermond en Roosendaal hebben we de eerste grote stap gezet op Nederlandse bodem”, zegt Miko de Haan, hoofd Europa van Blink Charging. “En dit is nog maar het begin, we gaan snel uitbreiden waarvoor de plannen al in de maak zijn.”

Servicegericht

Directeur Pieter Van Voorst Vader van McArthurGlen zegt blij te zijn dat bezoekers op de populaire winkellocaties toegang hebben tot de betrouwbare laadpalen van Blink Charging. “Het bedrijf biedt moderne kant-en-klare laadoplossingen die ook nog eens gereed zijn voor vehicle-to-grid. We waarderen de servicegerichte aanpak van Blink Charging die ons – en nog belangrijker onze bezoekers – de beste kwaliteit op laadgebied levert.”

Het Amerikaanse Blink Charging is een van de grootste producenten, eigenaren en exploitanten van EV-laadapparatuur in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika. Naast Nederland is het actief in België en Groot-Brittannië.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.