Shell wil voor het einde van dit jaar tien openbaar toegankelijke Shell Recharge laadpleinen voor elektrische vrachtwagens hebben gerealiseerd. Na de opening van hybride stations voor vrachtverkeer in Hamburg, Eindhoven Acht en bij Green Planet in Pesse, moeten ze ook komen in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Groot-Brittannië.
'duurzame stap'

Shell Recharge: dit jaar tien openbare laadpleinen voor elektrische trucks

Head of Energy Products Aleid van der Wiel van Shell (m.) met wethouder Jeroen Westendorp van de gemeente Hoogeveen (l.) en ondernemer Edward Doorten van Green Planet bij de opening van het laadplein voor elektrische vrachtwagens in Pesse. Foto: ProMedia, 2024

Shell wil voor het einde van dit jaar tien openbaar toegankelijke Shell Recharge laadpleinen voor elektrische vrachtwagens hebben gerealiseerd. Na de opening van hybride stations voor vrachtverkeer in Hamburg, in Eindhoven Acht en afgelopen donderdag 8 februari bij Green Planet in Pesse, moeten ze ook komen in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Groot-Brittannië.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell Recharge: dit jaar tien openbare laadpleinen voor elektrische trucks | TankPro.nl
Shell wil voor het einde van dit jaar tien openbaar toegankelijke Shell Recharge laadpleinen voor elektrische vrachtwagens hebben gerealiseerd. Na de opening van hybride stations voor vrachtverkeer in Hamburg, Eindhoven Acht en bij Green Planet in Pesse, moeten ze ook komen in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Groot-Brittannië.
'duurzame stap'

Shell Recharge: dit jaar tien openbare laadpleinen voor elektrische trucks

Head of Energy Products Aleid van der Wiel van Shell (m.) met wethouder Jeroen Westendorp van de gemeente Hoogeveen (l.) en ondernemer Edward Doorten van Green Planet bij de opening van het laadplein voor elektrische vrachtwagens in Pesse. Foto: ProMedia, 2024

Shell wil voor het einde van dit jaar tien openbaar toegankelijke Shell Recharge laadpleinen voor elektrische vrachtwagens hebben gerealiseerd. Na de opening van hybride stations voor vrachtverkeer in Hamburg, in Eindhoven Acht en afgelopen donderdag 8 februari bij Green Planet in Pesse, moeten ze ook komen in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Groot-Brittannië.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.