Fastned start inschrijving op nieuwe 5-jarige obligaties met 5,5 procent rente
netwerkuitbreiding

Fastned start inschrijving op nieuwe 5-jarige obligaties met 5,5 procent rente

De opbrengst van de 5-jarige obligaties zal door Fastned worden gebruikt voor de verdere uitbreiding van het netwerk. Foto: Fastned, 2023

Snellaadbedrijf Fastned is dinsdag gestart met de inschrijving op een nieuwe obligatie-uitgifte. De opbrengst van de 5-jarige obligaties zal worden gebruikt voor de verdere uitbreiding van het netwerk en om de algemene bedrijfsdoeleinden te financieren.

De nieuwe obligaties zijn verkrijgbaar in eenheden van duizend euro en bieden volgens het bedrijf 5,5 procent rente per jaar. Dankzij de onlangs geïntroduceerde Europese regelgeving ter ondersteuning van de overgang naar elektrisch rijden, zal volgens Fastned het aantal aanbestedingen voor snellaadinfrastructuur op Europese snelwegen waarschijnlijk toenemen. Het snellaadbedrijf stelt een van de meest ervaren spelers op de Europese markt te zijn met een van de beste laadconcepten. Daarom verwacht Fastned zijn hoge slagingspercentage voor dergelijke aanbestedingen voort te kunnen zetten. Houders van Fastned-obligaties die vóór januari 2020 zijn gekocht, kunnen deze inwisselen voor nieuwe.

250 snellaadstations

Sinds 2012 heeft Fastned in zes Europese landen een netwerk opgebouwd van meer dan 250 snellaadstations voor elektrische voertuigen, waarbij de snelheid van de netwerkuitbreiding elk jaar toeneemt. Het bedrijf wil in 2030 in Europa een netwerk van duizend snellaadstations hebben.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fastned start inschrijving op nieuwe 5-jarige obligaties met 5,5 procent rente | TankPro.nl
Fastned start inschrijving op nieuwe 5-jarige obligaties met 5,5 procent rente
netwerkuitbreiding

Fastned start inschrijving op nieuwe 5-jarige obligaties met 5,5 procent rente

De opbrengst van de 5-jarige obligaties zal door Fastned worden gebruikt voor de verdere uitbreiding van het netwerk. Foto: Fastned, 2023

Snellaadbedrijf Fastned is dinsdag gestart met de inschrijving op een nieuwe obligatie-uitgifte. De opbrengst van de 5-jarige obligaties zal worden gebruikt voor de verdere uitbreiding van het netwerk en om de algemene bedrijfsdoeleinden te financieren.

De nieuwe obligaties zijn verkrijgbaar in eenheden van duizend euro en bieden volgens het bedrijf 5,5 procent rente per jaar. Dankzij de onlangs geïntroduceerde Europese regelgeving ter ondersteuning van de overgang naar elektrisch rijden, zal volgens Fastned het aantal aanbestedingen voor snellaadinfrastructuur op Europese snelwegen waarschijnlijk toenemen. Het snellaadbedrijf stelt een van de meest ervaren spelers op de Europese markt te zijn met een van de beste laadconcepten. Daarom verwacht Fastned zijn hoge slagingspercentage voor dergelijke aanbestedingen voort te kunnen zetten. Houders van Fastned-obligaties die vóór januari 2020 zijn gekocht, kunnen deze inwisselen voor nieuwe.

250 snellaadstations

Sinds 2012 heeft Fastned in zes Europese landen een netwerk opgebouwd van meer dan 250 snellaadstations voor elektrische voertuigen, waarbij de snelheid van de netwerkuitbreiding elk jaar toeneemt. Het bedrijf wil in 2030 in Europa een netwerk van duizend snellaadstations hebben.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.