TanQyou bouwt groot nieuw tankstation aan N340 bij Dalfsen

TanQyou bouwt nieuw tank- en laadstation aan N340 bij Dalfsen

De nieuwe TanQyou wordt gerealiseerd aan de provinciale weg N340 bij Dalfsen en wordt een van de grootste locaties van de formule. Foto: TanQyou, 2023

De onbemande tankstationformule TanQyou bouwt op dit moment aan de N340 tussen de Overijsselse plaatsen Zwolle en Ommen een groot nieuw tank- en laadstation. De vlakbij gelegen ‘oude’ TanQyou in Dalfsen zal dan worden opgeheven.

De nieuwe TanQyou wordt gerealiseerd aan de provinciale weg N340 bij Dalfsen en wordt een van de grootste locaties van de formule uit het Friese Franeker. De nieuwe tanklocatie is onbemand, maar zal door z’n eigenzinnige uitstraling en grote luifel al van verre te zien zijn. Op de nieuwe tanklocatie zullen alle bekende reguliere brandstoffen verkrijgbaar zijn, maar ook AdBlue en HVO100. Daarnaast wordt er een snellader gerealiseerd. TanQyou Dalfsen moet dit voorjaar openen en dan zal er 24/7 getankt kunnen worden. Met de opening aan de N340 verdwijnt de ‘oude’ TanQyou bij de vestiging van Autobedrijf Lindeboom aan de Vossersteeg in Dalfsen.

Prijsprogramma

De formule wil dat tanken ‘leuk’ en ‘persoonlijk’ is en daarom biedt TanQyou een digitaal loyaliteitssysteem dat bij het betreffende tankstation terugkerende klanten herkent en begroet. Die dingen hierdoor mee naar uiteenlopende prijzen en men krijgt inzage in zijn of haar brandstofadministratie. Per tankstation wordt periodiek een prijzenpot verloot. Elke liter brandstof die bij TanQyou wordt getankt, is goed voor een lot. Aan het eind van de periode worden, onder notarieel toezicht, de prijzenpotten verloot.

Mobiliteitsplatform

TanQyou telt verspreid over Nederland 22 tankstations en biedt een zogenaamd ‘mobiliteitsplatform’ met een rittenregistratie-app, parkeerapp en laadapp. In 2022 werd de laadapp TanQyou Charge gelanceerd. Via deze app kan men beschikbare laadlocaties en de transacties inzien.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TanQyou bouwt nieuw tank- en laadstation aan N340 bij Dalfsen | TankPro.nl
TanQyou bouwt groot nieuw tankstation aan N340 bij Dalfsen

TanQyou bouwt nieuw tank- en laadstation aan N340 bij Dalfsen

De nieuwe TanQyou wordt gerealiseerd aan de provinciale weg N340 bij Dalfsen en wordt een van de grootste locaties van de formule. Foto: TanQyou, 2023

De onbemande tankstationformule TanQyou bouwt op dit moment aan de N340 tussen de Overijsselse plaatsen Zwolle en Ommen een groot nieuw tank- en laadstation. De vlakbij gelegen ‘oude’ TanQyou in Dalfsen zal dan worden opgeheven.

De nieuwe TanQyou wordt gerealiseerd aan de provinciale weg N340 bij Dalfsen en wordt een van de grootste locaties van de formule uit het Friese Franeker. De nieuwe tanklocatie is onbemand, maar zal door z’n eigenzinnige uitstraling en grote luifel al van verre te zien zijn. Op de nieuwe tanklocatie zullen alle bekende reguliere brandstoffen verkrijgbaar zijn, maar ook AdBlue en HVO100. Daarnaast wordt er een snellader gerealiseerd. TanQyou Dalfsen moet dit voorjaar openen en dan zal er 24/7 getankt kunnen worden. Met de opening aan de N340 verdwijnt de ‘oude’ TanQyou bij de vestiging van Autobedrijf Lindeboom aan de Vossersteeg in Dalfsen.

Prijsprogramma

De formule wil dat tanken ‘leuk’ en ‘persoonlijk’ is en daarom biedt TanQyou een digitaal loyaliteitssysteem dat bij het betreffende tankstation terugkerende klanten herkent en begroet. Die dingen hierdoor mee naar uiteenlopende prijzen en men krijgt inzage in zijn of haar brandstofadministratie. Per tankstation wordt periodiek een prijzenpot verloot. Elke liter brandstof die bij TanQyou wordt getankt, is goed voor een lot. Aan het eind van de periode worden, onder notarieel toezicht, de prijzenpotten verloot.

Mobiliteitsplatform

TanQyou telt verspreid over Nederland 22 tankstations en biedt een zogenaamd ‘mobiliteitsplatform’ met een rittenregistratie-app, parkeerapp en laadapp. In 2022 werd de laadapp TanQyou Charge gelanceerd. Via deze app kan men beschikbare laadlocaties en de transacties inzien.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.