Fastned heeft eind januari een nieuwe mijlpaal bereikt. Het Nederlandse snellaadbedrijf opende aan de N36 ten noorden van Vriezenveen het 300e laadplein. Tegelijkertijd roept Fastned door middel van een huis-aan-huis folder consumenten op om obligaties aan te schaffen.
'is geen stoppunt'

Fastned opent 300e laadplein en werft huis-aan-huis voor obligaties

Fastned heeft deze week het 300e laadplein van het snellaadbedrijf geopend. Het wil spoedig verder uitbreiden, onder andere in nieuwe landen. Foto: Fastned, 2024

Fastned heeft eind januari een nieuwe mijlpaal bereikt. Het Nederlandse snellaadbedrijf opende aan de N36 ten noorden van Vriezenveen het 300e laadplein. Tegelijkertijd roept Fastned door middel van een huis-aan-huis folder consumenten op om obligaties aan te schaffen.

Fastned maakte afgelopen najaar al bekend dat het hoopte het jaar af te kunnen sluiten met een netwerk van driehonderd laadpleinen. Hoewel dit in 2023 net niet werd gehaald, opende deze week toch het 300e laadplein van het snellaadbedrijf. Deze is gerealiseerd op stopplaats ‘Hazepad’ aan de N36 ten noorden van het Overijsselse Vriezenveen. Fastned biedt er zes laadpunten: vier met een vermogen tot 400 kW en twee van 50 kW. Stopplaats Hazepad heeft ook een Shell-tankstation met een los van het station staande De Broodjesbox tankshop. Aan de overzijde, in zuidelijke richting van de N36, bevindt zich een Gulf. Met het bereiken van de 300e laadlocatie bedankt Fastned ‘alle EV-experts en nieuwe elektrische rijders die tot nu toe bij ons hebben geladen’. Volgens het bedrijf betreft het ‘een mijlpaal, maar is het geen stoppunt’. Zo wil het meer laadpleinen openen in Spanje en Italië en daarnaast starten in nieuwe landen.

Obligaties

Deze week heeft het snellaadbedrijf ook een folder huis-aan-huis verspreid waarin het consumenten hoopt over te halen om obligaties van het bedrijf aan te schaffen. De folders zijn onder meer verspreid in Vlaardingen. Door de aanschaf van Fastned-obligaties kunnen deelnemende consumenten volgens het snellaadbedrijf het eigen vermogen met 6 procent vergroten en tegelijkertijd bijdragen aan de energietransitie. De in Vlaardingen verspreide folder belooft deelnemende consumenten een belegging in duurzame infrastructuur met een vast rendement. De inschrijving wordt gesloten op 19 februari 2024.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fastned opent 300e laadplein en werft huis-aan-huis voor obligaties | TankPro.nl
Fastned heeft eind januari een nieuwe mijlpaal bereikt. Het Nederlandse snellaadbedrijf opende aan de N36 ten noorden van Vriezenveen het 300e laadplein. Tegelijkertijd roept Fastned door middel van een huis-aan-huis folder consumenten op om obligaties aan te schaffen.
'is geen stoppunt'

Fastned opent 300e laadplein en werft huis-aan-huis voor obligaties

Fastned heeft deze week het 300e laadplein van het snellaadbedrijf geopend. Het wil spoedig verder uitbreiden, onder andere in nieuwe landen. Foto: Fastned, 2024

Fastned heeft eind januari een nieuwe mijlpaal bereikt. Het Nederlandse snellaadbedrijf opende aan de N36 ten noorden van Vriezenveen het 300e laadplein. Tegelijkertijd roept Fastned door middel van een huis-aan-huis folder consumenten op om obligaties aan te schaffen.

Fastned maakte afgelopen najaar al bekend dat het hoopte het jaar af te kunnen sluiten met een netwerk van driehonderd laadpleinen. Hoewel dit in 2023 net niet werd gehaald, opende deze week toch het 300e laadplein van het snellaadbedrijf. Deze is gerealiseerd op stopplaats ‘Hazepad’ aan de N36 ten noorden van het Overijsselse Vriezenveen. Fastned biedt er zes laadpunten: vier met een vermogen tot 400 kW en twee van 50 kW. Stopplaats Hazepad heeft ook een Shell-tankstation met een los van het station staande De Broodjesbox tankshop. Aan de overzijde, in zuidelijke richting van de N36, bevindt zich een Gulf. Met het bereiken van de 300e laadlocatie bedankt Fastned ‘alle EV-experts en nieuwe elektrische rijders die tot nu toe bij ons hebben geladen’. Volgens het bedrijf betreft het ‘een mijlpaal, maar is het geen stoppunt’. Zo wil het meer laadpleinen openen in Spanje en Italië en daarnaast starten in nieuwe landen.

Obligaties

Deze week heeft het snellaadbedrijf ook een folder huis-aan-huis verspreid waarin het consumenten hoopt over te halen om obligaties van het bedrijf aan te schaffen. De folders zijn onder meer verspreid in Vlaardingen. Door de aanschaf van Fastned-obligaties kunnen deelnemende consumenten volgens het snellaadbedrijf het eigen vermogen met 6 procent vergroten en tegelijkertijd bijdragen aan de energietransitie. De in Vlaardingen verspreide folder belooft deelnemende consumenten een belegging in duurzame infrastructuur met een vast rendement. De inschrijving wordt gesloten op 19 februari 2024.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.