Fountain Fuel, bekend van het vorig jaar mei in Amersfoort geopende waterstoftankstation met laadplein, kondigt de realisatie aan van nóg vier zero-emissie energiestations waar straks waterstof kan worden getankt. Deze komen vlakbij drukke snelwegen in Assen, Barneveld, Hattemerbroek en Zaltbommel.
'zes in ontwikkeling'

Fountain Fuel kondigt vier nieuwe waterstoftankstations aan ‘vlakbij de snelweg’

Vorig jaar juni opende in Amersfoort het eerste zero-emissie energiestation van Fountain Fuel (foto) en het bedrijf kondigt nu de realisatie aan van nog vier waterstofstations vlakbij snelwegen in Nederland. Foto: ProMedia, 2024

Fountain Fuel, bekend van het vorig jaar juni in Amersfoort geopende waterstoftankstation met laadplein, kondigt de realisatie aan van nóg vier zero-emissie energiestations waar straks waterstof kan worden getankt. Deze komen volgens het bedrijf vlakbij drukke snelwegen in Assen, Barneveld, Hattemerbroek en Zaltbommel.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fountain Fuel kondigt vier nieuwe waterstoftankstations aan ‘vlakbij de snelweg’ | TankPro.nl
Fountain Fuel, bekend van het vorig jaar mei in Amersfoort geopende waterstoftankstation met laadplein, kondigt de realisatie aan van nóg vier zero-emissie energiestations waar straks waterstof kan worden getankt. Deze komen vlakbij drukke snelwegen in Assen, Barneveld, Hattemerbroek en Zaltbommel.
'zes in ontwikkeling'

Fountain Fuel kondigt vier nieuwe waterstoftankstations aan ‘vlakbij de snelweg’

Vorig jaar juni opende in Amersfoort het eerste zero-emissie energiestation van Fountain Fuel (foto) en het bedrijf kondigt nu de realisatie aan van nog vier waterstofstations vlakbij snelwegen in Nederland. Foto: ProMedia, 2024

Fountain Fuel, bekend van het vorig jaar juni in Amersfoort geopende waterstoftankstation met laadplein, kondigt de realisatie aan van nóg vier zero-emissie energiestations waar straks waterstof kan worden getankt. Deze komen volgens het bedrijf vlakbij drukke snelwegen in Assen, Barneveld, Hattemerbroek en Zaltbommel.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.