TSG plaatsing laadpaal

TSG Netherlands neemt VEBE Veilig Opladen over

Foto: TSG Netherlands

TSG Netherlands neemt het elektrotechnische installatiebedrijf VEBE Veilig Opladen per direct over. De overname is volgens TSG in lijn met de ambitie om ‘meer vorm te geven aan de mobiliteitstransitie’.

De overname van het bedrijf uit Almere, dat gespecialiseerd is in oplaadpunten voor elektrische voertuigen, bevestigt volgens TSG de ‘sterke wil om haar leidende positie op het gebied van technische diensten voor elektrische mobiliteit in Nederland te versterken’. VEBE is actief van ontwerp tot installatie en onderhoud van laadlocaties. Het personeel van VEBE gaat voor TSG werken, maar blijft dat wel doen onder onder de naam van VEBE.

Projecten tankstations

VEBE brengt volgens TSG jaren van kennis en expertise met zich mee, wat op het gebied van laden uiteindelijk ten goede zal komen voor de klanten van het bedrijf. TSG ontwerpt, bouwt en onderhoudt alle soorten energiedistributie-infrastructuren voor mobiliteit: laadnetwerk voor elektrische voertuigen, LPG/LNG, waterstof en ook brandstof/biofuel tankstations. Bovendien heeft TSG Netherlands een specifieke tak binnen het bedrijf gericht op laden: TSG Charge.

VEBE is in 1986 opgericht als elektrotechnisch installatiebedrijf. In 2010 ontstond een samenwerking met een fabrikant van laadstations en zag VEBE in dat, naast commerciële kansen, elektrisch rijden ook een belangrijke bijdrage kan leveren aan een duurzame en emissievrije toekomst. Mede daarom heeft VEBE vanaf dat moment haar activiteiten volledig toegespitst op de installatie van laadinfrastructuur, het verzorgen van service- en storingsdiensten en de ontwikkeling van aanverwante artikelen, aldus TSG.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.