Shell a.s.r. real estate

Winkcelcentra ASR Dutch Prime krijgen Shell-snelladers

Foto: persbericht a.s.r real estate

In samenwerking met a.s.r. real estate gaat Shell snelladers plaatsen bij winkelcentra van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het gaat daarbij om de winkellocaties Castellum in Houten, Hoge Vucht in Breda en Leidschenveen in Den Haag.

Met het plaatsen van de laders geven de twee bedrijven naar eigen zeggen invulling aan hun ambities op het gebied van duurzaamheid. De Shell Recharge-laadpalen hebben een vermogen van 175 kW. Auto’s kunnen daarmee in twintig minuten van 20 naar 80 procent geladen worden. De stroom die bij de winkelcentra geleverd wordt, is volledig groen.

Meer gemak bieden

Het installeren van elektrische laadpalen buiten de eigen tankstations is een groeiend segment voor Shell in Nederland. “Het ASR Dutch Prime Retail Fund wil winkelcentrumbezoekers gemak bieden en een actieve bijdrage leveren aan de energietransitie door elektrisch rijden aantrekkelijker te maken. Een bezoeker aan het winkelcentrum doet boodschappen en ondertussen wordt de auto opgeladen. Dat scheelt tijd en zorgt ervoor dat elektrisch rijden steeds gemakkelijker en aantrekkelijker wordt”, aldus a.s.r. real estate.

De eerste laadpalen worden dit jaar geplaatst en naar verwachting zijn alle veertig laadplaatsen uitgerold in 2023. Beide partijen hebben de ambitie om de samenwerking in de toekomst verder uit te breiden en meer locaties te voorzien van laadpalen.

Het ASR Dutch Prime Retail Fund investeert in winkelvastgoed in drie segmenten: ‘high street retail in de top-15 steden, dominante wijkwinkelcentra en supermarkten’.

Op de foto: Edwin van de Woestijne, ASR Dutch Prime Retail Fund en Jeanine Bakx, Shell.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.