Na jarenlang ESSO te zijn geweest, is deze week het tankstation aan de ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam na een grootschalige verbouwing geopend als hagelnieuwe Shell ‘Maastunnel’. Het tankstation toont als een van de eerste tankstations in Nederland de nieuwe Shell-huisstijl.
'Shell-logo duidelijker'

Shell presenteert nieuwe huisstijl bij vernieuwd tankstation ‘Maastunnel’

Hiervoor in de kleuren van ESSO, heeft het tankstation vlak voor de Maastunnel in Rotterdam een complete metamorfose ondergaan om deze week te openen als hagelnieuwe Shell met Shell Café én meteen ook in de nieuwe Shell-huisstijl. Foto: Hamer, 2024

Na jarenlang ESSO te zijn geweest, is afgelopen week het tankstation aan de ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam na een grootschalige verbouwing geopend als hagelnieuwe Shell ‘Maastunnel’. Het tankstation toont als een van de eerste tanklocaties in Nederland, en zonder dat Shell daar veel ruchtbaarheid aan heeft gegeven, de nieuwe Shell-huisstijl.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell presenteert nieuwe huisstijl bij vernieuwd tankstation ‘Maastunnel’ | TankPro.nl
Na jarenlang ESSO te zijn geweest, is deze week het tankstation aan de ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam na een grootschalige verbouwing geopend als hagelnieuwe Shell ‘Maastunnel’. Het tankstation toont als een van de eerste tankstations in Nederland de nieuwe Shell-huisstijl.
'Shell-logo duidelijker'

Shell presenteert nieuwe huisstijl bij vernieuwd tankstation ‘Maastunnel’

Hiervoor in de kleuren van ESSO, heeft het tankstation vlak voor de Maastunnel in Rotterdam een complete metamorfose ondergaan om deze week te openen als hagelnieuwe Shell met Shell Café én meteen ook in de nieuwe Shell-huisstijl. Foto: Hamer, 2024

Na jarenlang ESSO te zijn geweest, is afgelopen week het tankstation aan de ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam na een grootschalige verbouwing geopend als hagelnieuwe Shell ‘Maastunnel’. Het tankstation toont als een van de eerste tanklocaties in Nederland, en zonder dat Shell daar veel ruchtbaarheid aan heeft gegeven, de nieuwe Shell-huisstijl.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.