Net als in Nederland en Duitsland, breidt de Nederlandse tankstationformule TinQ ook uit in België. Afgelopen week zijn er twee tanklocaties bijgekomen, waarmee TinQ het netwerk in België zag groeien naar zestien.
'spoedig nog meer'

TinQ breidt weer aantal tankstations in België uit; nu twee erbij

De voormalige Pollet in Herentals is geopend als hagelnieuwe TinQ, de zestiende van de Nederlandse formule in België. Foto: TinQ, 2024

Net als in Nederland en Duitsland, breidt de Nederlandse tankstationformule TinQ ook uit in België. Afgelopen week zijn er twee tanklocaties bijgekomen, waarmee TinQ het netwerk in België zag groeien naar zestien.

De nieuwste TinQ-tankstations zijn geopend aan de Aarschotseweg in Herentals (foto) en aan de Poederleeseweg in Lille, eveneens vlakbij Herentals. Beide locaties hadden hiervoor de uitstraling van Pollet. Er kan bij beide stations Euro95, Euro98 en diesel worden getankt. Met de overnames komt TinQ in België op een netwerk van zestien stations. Het is niet toevallig dat TinQ in de regio Herentals uitbreidt, want het Belgische hoofdkantoor van de Nederlandse formule is gevestigd op de locatie waar voorheen Pollet zat. De opening van het TinQ tankstation in Herentals werd reeds gevierd met een ‘crazy day’ waarbij bezoekers profiteerden van ‘crazy korting’ op alle brandstoffen. Het TinQ-tankstation in Lille beleeft de officiële opening met een ‘crazy week’ van zaterdag 20 tot vrijdag 26 januari. Ook dan kunnen klanten tanken met flinke kortingen aan de pomp.

Nog meer

Volgens manager Stefan Claes van TinQ België zullen er in het land spoedig meer tankstations worden geopend. “De volgende locatie staat al op de planning. Dit jaar volgen er nog meerdere openingen.”
In Nederland heeft TinQ, onderdeel van multibrand company Enviem, inmiddels een netwerk van bijna 400 tankstations opgebouwd. Ook in België streeft TinQ ernaar om op korte termijn uit te groeien tot een dynamische keten van 24/7 selfservice tankstations.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TinQ breidt weer aantal tankstations in België uit; nu twee erbij | TankPro.nl
Net als in Nederland en Duitsland, breidt de Nederlandse tankstationformule TinQ ook uit in België. Afgelopen week zijn er twee tanklocaties bijgekomen, waarmee TinQ het netwerk in België zag groeien naar zestien.
'spoedig nog meer'

TinQ breidt weer aantal tankstations in België uit; nu twee erbij

De voormalige Pollet in Herentals is geopend als hagelnieuwe TinQ, de zestiende van de Nederlandse formule in België. Foto: TinQ, 2024

Net als in Nederland en Duitsland, breidt de Nederlandse tankstationformule TinQ ook uit in België. Afgelopen week zijn er twee tanklocaties bijgekomen, waarmee TinQ het netwerk in België zag groeien naar zestien.

De nieuwste TinQ-tankstations zijn geopend aan de Aarschotseweg in Herentals (foto) en aan de Poederleeseweg in Lille, eveneens vlakbij Herentals. Beide locaties hadden hiervoor de uitstraling van Pollet. Er kan bij beide stations Euro95, Euro98 en diesel worden getankt. Met de overnames komt TinQ in België op een netwerk van zestien stations. Het is niet toevallig dat TinQ in de regio Herentals uitbreidt, want het Belgische hoofdkantoor van de Nederlandse formule is gevestigd op de locatie waar voorheen Pollet zat. De opening van het TinQ tankstation in Herentals werd reeds gevierd met een ‘crazy day’ waarbij bezoekers profiteerden van ‘crazy korting’ op alle brandstoffen. Het TinQ-tankstation in Lille beleeft de officiële opening met een ‘crazy week’ van zaterdag 20 tot vrijdag 26 januari. Ook dan kunnen klanten tanken met flinke kortingen aan de pomp.

Nog meer

Volgens manager Stefan Claes van TinQ België zullen er in het land spoedig meer tankstations worden geopend. “De volgende locatie staat al op de planning. Dit jaar volgen er nog meerdere openingen.”
In Nederland heeft TinQ, onderdeel van multibrand company Enviem, inmiddels een netwerk van bijna 400 tankstations opgebouwd. Ook in België streeft TinQ ernaar om op korte termijn uit te groeien tot een dynamische keten van 24/7 selfservice tankstations.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.