Enviem, bekend van tankstationformule TinQ, en Smarter Nozzle, producent van Nozzle TV, hebben woensdag op de Tankstation Vakbeurs 2023 in Jaarbeurs Utrecht een samenwerkingsovereenkomst getekend. Als gevolg hiervan worden tenminste 250 TinQ-tankstations in Nederland vanaf januari 2024 uitgerust met Nozzle TV.
'start januari 2024'

250 TinQ-tankstations krijgen brandstofvulpistolen met Nozzle TV

Pascal Van Nisselroy (l.) en Frank Pastoor zijn trots op de overeenkomst met Enviem om TinQ-tankstations te voorzien van Nozzle TV. Foto: ProMedia, 2023

Enviem, bekend van tankstationformule TinQ, en Smarter Nozzle, producent van Nozzle TV, hebben woensdag op de Tankstation Vakbeurs 2023 in Jaarbeurs Utrecht een samenwerkingsovereenkomst getekend. Als gevolg hiervan worden tenminste 250 TinQ-tankstations in Nederland vanaf januari 2024 uitgerust met Nozzle TV.

Nozzle TV is ontwikkeld door Smarter Nozzle en betreft 5,5 inch digitale beeldschermen op het brandstofvulpistool. Bij TinQ komen de mini-beeldschermen op de brandstofvulpistolen met Euro95 en diesel. Een kleine geluidsbox op de pomp zorgt voor het bijbehorende geluid. Volgens Smarter Nozzle kijken automobilisten het grootste deel van de tankbeurt naar het vulpistool en daarom is die bij uitstek geschikt om een-op-een tijdens de tankbeurt met de tankende klant te communiceren. Met Nozzle TV kan naar nieuws, filmtrailers, recepten en reclameboodschappen worden gekeken, maar kunnen ook consumentenacties en promoties worden afgespeeld. Zodra de automobilist het brandstofvulpistool pakt, start NozzleTV met spelen. Na beëindiging van de tankbeurt als het brandstofvulpistool weer wordt teruggeplaatst, gaat de nozzle in slaapstand.

Trots

“We zijn heel blij en trots dat we dit samen met Enviem mogen gaan doen”, zegt oprichter Pascal Van Nisselroy van Smarter Nozzle. “We hebben hier met z’n allen jaren aan gewerkt en dit is de grote doorbraak. Nu krijgen de tankstations van TinQ in Nederland de digitale beeldschermen op de vulpistolen, maar we hopen en verwachten dat er meer formules gaan volgen. Dit is namelijk een geweldig systeem met een mini-beeldscherm op het brandstofvulpistool, een fantastische plek om tijdens de tankbeurt direct op het voorterrein met de klant te communiceren.”

Honderden

Volgens Van Nisselroy zijn in eerste instantie 250 TinQ-tankstations in Nederland geschikt bevonden om Nozzle TV te bieden op de brandstofvulpistolen met Euro95 en diesel. “Maar TinQ heeft ruim vierhonderd tankstations, dus het kunnen er nog meer gaan worden. Daarbij is TinQ heel actief in België en Duitsland, dus wie weet dat we het op termijn ook daar kunnen lanceren.”
Sommige TinQ-tankstations krijgen daarnaast op de pomp zelf ook nog een ‘digitale pomp topper’, een mini-beeldscherm dat eveneens alle mogelijke boodschappen en promoties aan de tankende klant communiceert. “De pomp wordt een krachtig medium”, aldus Van Nisselroy.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

1 reactie op “250 TinQ-tankstations krijgen brandstofvulpistolen met Nozzle TV”

Dennis Schollaardt|19.11.23|00:56

zo’n nozzle TV past niet op een Mercedes sprinter/vito … het pistool is veel te dik !

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

250 TinQ-tankstations krijgen brandstofvulpistolen met Nozzle TV | TankPro.nl
Enviem, bekend van tankstationformule TinQ, en Smarter Nozzle, producent van Nozzle TV, hebben woensdag op de Tankstation Vakbeurs 2023 in Jaarbeurs Utrecht een samenwerkingsovereenkomst getekend. Als gevolg hiervan worden tenminste 250 TinQ-tankstations in Nederland vanaf januari 2024 uitgerust met Nozzle TV.
'start januari 2024'

250 TinQ-tankstations krijgen brandstofvulpistolen met Nozzle TV

Pascal Van Nisselroy (l.) en Frank Pastoor zijn trots op de overeenkomst met Enviem om TinQ-tankstations te voorzien van Nozzle TV. Foto: ProMedia, 2023

Enviem, bekend van tankstationformule TinQ, en Smarter Nozzle, producent van Nozzle TV, hebben woensdag op de Tankstation Vakbeurs 2023 in Jaarbeurs Utrecht een samenwerkingsovereenkomst getekend. Als gevolg hiervan worden tenminste 250 TinQ-tankstations in Nederland vanaf januari 2024 uitgerust met Nozzle TV.

Nozzle TV is ontwikkeld door Smarter Nozzle en betreft 5,5 inch digitale beeldschermen op het brandstofvulpistool. Bij TinQ komen de mini-beeldschermen op de brandstofvulpistolen met Euro95 en diesel. Een kleine geluidsbox op de pomp zorgt voor het bijbehorende geluid. Volgens Smarter Nozzle kijken automobilisten het grootste deel van de tankbeurt naar het vulpistool en daarom is die bij uitstek geschikt om een-op-een tijdens de tankbeurt met de tankende klant te communiceren. Met Nozzle TV kan naar nieuws, filmtrailers, recepten en reclameboodschappen worden gekeken, maar kunnen ook consumentenacties en promoties worden afgespeeld. Zodra de automobilist het brandstofvulpistool pakt, start NozzleTV met spelen. Na beëindiging van de tankbeurt als het brandstofvulpistool weer wordt teruggeplaatst, gaat de nozzle in slaapstand.

Trots

“We zijn heel blij en trots dat we dit samen met Enviem mogen gaan doen”, zegt oprichter Pascal Van Nisselroy van Smarter Nozzle. “We hebben hier met z’n allen jaren aan gewerkt en dit is de grote doorbraak. Nu krijgen de tankstations van TinQ in Nederland de digitale beeldschermen op de vulpistolen, maar we hopen en verwachten dat er meer formules gaan volgen. Dit is namelijk een geweldig systeem met een mini-beeldscherm op het brandstofvulpistool, een fantastische plek om tijdens de tankbeurt direct op het voorterrein met de klant te communiceren.”

Honderden

Volgens Van Nisselroy zijn in eerste instantie 250 TinQ-tankstations in Nederland geschikt bevonden om Nozzle TV te bieden op de brandstofvulpistolen met Euro95 en diesel. “Maar TinQ heeft ruim vierhonderd tankstations, dus het kunnen er nog meer gaan worden. Daarbij is TinQ heel actief in België en Duitsland, dus wie weet dat we het op termijn ook daar kunnen lanceren.”
Sommige TinQ-tankstations krijgen daarnaast op de pomp zelf ook nog een ‘digitale pomp topper’, een mini-beeldscherm dat eveneens alle mogelijke boodschappen en promoties aan de tankende klant communiceert. “De pomp wordt een krachtig medium”, aldus Van Nisselroy.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

1 reactie op “250 TinQ-tankstations krijgen brandstofvulpistolen met Nozzle TV”

Dennis Schollaardt|19.11.23|00:56

zo’n nozzle TV past niet op een Mercedes sprinter/vito … het pistool is veel te dik !

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.