Automobilisten die tanken bij het onbemande OK-tankstation aan de Haagweg in Breda, vinden er sinds deze week nieuwe pompen. Bij de vier opstelplaatsen van het station op het voorterrein van autobedrijf Thijs Mann kunnen ze terecht voor Euro95, Euro98 en diesel.
'extra korting'

Nieuwe pompen voor ‘NAC-tankstation’ OK Haagweg in Breda

OK is bezig in 'thuisstad' Breda de tankstations die het er heeft te vernieuwen. Zo kreeg OK Haagweg nieuwe pompen en OK Zwijnsbergenstraat een nieuwe shop. Foto: OK Nederland, 2023

Automobilisten die tanken bij het onbemande OK-tankstation aan de Haagweg in Breda, vinden er sinds deze week nieuwe pompen. Bij de vier opstelplaatsen van het station op het voorterrein van autobedrijf Thijs Mann kunnen ze terecht voor Euro95, Euro98 en diesel.

De OK aan de Haagweg is een van de vijf tankstations van deze formule in Breda. Jarenlang toonde de tanklocatie de kleuren van Tamoil, maar in juli 2019 ging het over naar OK. Sinds die tijd kan er 24/7 worden getankt en vervolgens betaald met bankpassen, creditcards, leasepassen en de OK tankpas. Iedereen die een seizoenskaart van de Bredase voetbalclub NAC heeft, kan bij de OK tanken met een korting op de pompprijs van 5 eurocent per liter. De ‘NAC-korting’ geldt niet alleen bij OK Haagweg, maar ook bij de vier andere tankstations van de formule in Breda: die aan de Claudius Prinsenlaan, Graaf Hendrik III Laan, Zwijnsbergenstraat en Teteringsedijk. Ook bij OK ‘Hoezaar’ aan de snelweg A58 tussen Breda en Roosendaal kunnen bezitters van een NAC seizoenskaart extra voordelig tanken.

OK Grand Café

OK is bezig de tankstations die het in Breda heeft steeds verder te verbeteren en te vernieuwen. Zo opent deze week het bekende station aan de Zwijnsbergenstraat, de voormalige ESSO Trumpi, na een omvangrijke verbouwing met een luxe OK Grand Café shop, de tweede van Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe pompen voor ‘NAC-tankstation’ OK Haagweg in Breda | TankPro.nl
Automobilisten die tanken bij het onbemande OK-tankstation aan de Haagweg in Breda, vinden er sinds deze week nieuwe pompen. Bij de vier opstelplaatsen van het station op het voorterrein van autobedrijf Thijs Mann kunnen ze terecht voor Euro95, Euro98 en diesel.
'extra korting'

Nieuwe pompen voor ‘NAC-tankstation’ OK Haagweg in Breda

OK is bezig in 'thuisstad' Breda de tankstations die het er heeft te vernieuwen. Zo kreeg OK Haagweg nieuwe pompen en OK Zwijnsbergenstraat een nieuwe shop. Foto: OK Nederland, 2023

Automobilisten die tanken bij het onbemande OK-tankstation aan de Haagweg in Breda, vinden er sinds deze week nieuwe pompen. Bij de vier opstelplaatsen van het station op het voorterrein van autobedrijf Thijs Mann kunnen ze terecht voor Euro95, Euro98 en diesel.

De OK aan de Haagweg is een van de vijf tankstations van deze formule in Breda. Jarenlang toonde de tanklocatie de kleuren van Tamoil, maar in juli 2019 ging het over naar OK. Sinds die tijd kan er 24/7 worden getankt en vervolgens betaald met bankpassen, creditcards, leasepassen en de OK tankpas. Iedereen die een seizoenskaart van de Bredase voetbalclub NAC heeft, kan bij de OK tanken met een korting op de pompprijs van 5 eurocent per liter. De ‘NAC-korting’ geldt niet alleen bij OK Haagweg, maar ook bij de vier andere tankstations van de formule in Breda: die aan de Claudius Prinsenlaan, Graaf Hendrik III Laan, Zwijnsbergenstraat en Teteringsedijk. Ook bij OK ‘Hoezaar’ aan de snelweg A58 tussen Breda en Roosendaal kunnen bezitters van een NAC seizoenskaart extra voordelig tanken.

OK Grand Café

OK is bezig de tankstations die het in Breda heeft steeds verder te verbeteren en te vernieuwen. Zo opent deze week het bekende station aan de Zwijnsbergenstraat, de voormalige ESSO Trumpi, na een omvangrijke verbouwing met een luxe OK Grand Café shop, de tweede van Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.