Na een flinke verbouwing heeft het OK-tankstation aan de Zwijnsbergenstraat in Breda de deuren geopend van een luxe OK Grand Café, de tweede van Nederland. De voormalige ESSO Trumpi biedt volgens het bedrijf nu ‘betere koffie’ en een ‘betere bakery’. OK heeft de smaak te pakken, want de realisatie van het derde tankstation met een OK Grand Café is al van start gegaan.
'derde komt eraan'

Metamorfose voor OK Breda: tweede tankstation met luxe OK Grand Café

OK Zwijnsbergenstraat in Breda is na een 2,5 weken durende verbouwing geopend met de door OK in eigen huis ontwikkelde shopformule OK Grand Café. Dit is de tweede van Nederland en de derde opent vlak voor kerst. Foto: OK Nederland, 2023

Na een flinke verbouwing heeft het OK-tankstation aan de Zwijnsbergenstraat in Breda de deuren geopend van een luxe OK Grand Café, de tweede van Nederland. De voormalige ESSO Trumpi biedt volgens het bedrijf nu ‘betere koffie’ en een ‘betere bakery’. OK heeft de smaak te pakken, want de realisatie van het derde tankstation met een OK Grand Café is al van start gegaan.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Metamorfose voor OK Breda: tweede tankstation met luxe OK Grand Café | TankPro.nl
Na een flinke verbouwing heeft het OK-tankstation aan de Zwijnsbergenstraat in Breda de deuren geopend van een luxe OK Grand Café, de tweede van Nederland. De voormalige ESSO Trumpi biedt volgens het bedrijf nu ‘betere koffie’ en een ‘betere bakery’. OK heeft de smaak te pakken, want de realisatie van het derde tankstation met een OK Grand Café is al van start gegaan.
'derde komt eraan'

Metamorfose voor OK Breda: tweede tankstation met luxe OK Grand Café

OK Zwijnsbergenstraat in Breda is na een 2,5 weken durende verbouwing geopend met de door OK in eigen huis ontwikkelde shopformule OK Grand Café. Dit is de tweede van Nederland en de derde opent vlak voor kerst. Foto: OK Nederland, 2023

Na een flinke verbouwing heeft het OK-tankstation aan de Zwijnsbergenstraat in Breda de deuren geopend van een luxe OK Grand Café, de tweede van Nederland. De voormalige ESSO Trumpi biedt volgens het bedrijf nu ‘betere koffie’ en een ‘betere bakery’. OK heeft de smaak te pakken, want de realisatie van het derde tankstation met een OK Grand Café is al van start gegaan.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.