ESSO-tankstation ‘De Boezem’ aan de Boezemweg in het Zuid-Hollandse Lekkerkerk heeft een metamorfose ondergaan. Waar het voorterrein de ESSO-uitstraling heeft behouden, hebben alle servicegebouwen op het terrein een frisse, grijze kleur gekregen.
118 jaar in branche

Nieuwe uitstraling voor ESSO-tankstation De Boezem in Lekkerkerk

ESSO 'De Boezem' in Lekkerkerk toont een nieuwe, frisse uitstraling. Foto: IP Onderhoud, 2023

ESSO-tankstation ‘De Boezem’ aan de Boezemweg in het Zuid-Hollandse Lekkerkerk heeft een metamorfose ondergaan. Waar het voorterrein de ESSO-uitstraling heeft behouden, hebben alle servicegebouwen op het terrein nu een frisse, grijze kleur gekregen.

ESSO ‘De Boezem’ is een zeer bekend tankstation op de weg van en naar Lekkerkerk. Met het voorterrein in de herkenbare rood-witte uitstraling van ESSO, tonen alle andere gebouwen op het terrein aan de N476 nu de herkenbare kleur antraciet (foto). Het tankstation biedt een shop met bakery, een wasstraat en spuitcabines waar bezoekers zelf hun voertuig kunnen reinigen. Al deze gebouwen hebben nu een frisse make-over gekregen. In de tankshop kunnen consumenten terecht voor onder meer verse broodjes, snacks, frisdranken, ijs, tijdschriften en autoaccessoires. De Boezem biedt ook aanhangwagenverhuur, gasflessen, een wasserette, stofzuiger en water- en luchtstation.

Familiebedrijf

ESSO ‘De Boezem’ wordt uitgebaat door familie Verwoerd-Broere. Opgericht in 1905, is het familiebedrijf al 118 jaar actief in de olie- en tankstationbranche. Gestart met de verkoop van olieproducten van American Petroleum Company – een voorloper van ESSO – heeft het bedrijf altijd de naam ESSO op de luifel van het tankstation gehad.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe uitstraling voor ESSO-tankstation De Boezem in Lekkerkerk | TankPro.nl
ESSO-tankstation ‘De Boezem’ aan de Boezemweg in het Zuid-Hollandse Lekkerkerk heeft een metamorfose ondergaan. Waar het voorterrein de ESSO-uitstraling heeft behouden, hebben alle servicegebouwen op het terrein een frisse, grijze kleur gekregen.
118 jaar in branche

Nieuwe uitstraling voor ESSO-tankstation De Boezem in Lekkerkerk

ESSO 'De Boezem' in Lekkerkerk toont een nieuwe, frisse uitstraling. Foto: IP Onderhoud, 2023

ESSO-tankstation ‘De Boezem’ aan de Boezemweg in het Zuid-Hollandse Lekkerkerk heeft een metamorfose ondergaan. Waar het voorterrein de ESSO-uitstraling heeft behouden, hebben alle servicegebouwen op het terrein nu een frisse, grijze kleur gekregen.

ESSO ‘De Boezem’ is een zeer bekend tankstation op de weg van en naar Lekkerkerk. Met het voorterrein in de herkenbare rood-witte uitstraling van ESSO, tonen alle andere gebouwen op het terrein aan de N476 nu de herkenbare kleur antraciet (foto). Het tankstation biedt een shop met bakery, een wasstraat en spuitcabines waar bezoekers zelf hun voertuig kunnen reinigen. Al deze gebouwen hebben nu een frisse make-over gekregen. In de tankshop kunnen consumenten terecht voor onder meer verse broodjes, snacks, frisdranken, ijs, tijdschriften en autoaccessoires. De Boezem biedt ook aanhangwagenverhuur, gasflessen, een wasserette, stofzuiger en water- en luchtstation.

Familiebedrijf

ESSO ‘De Boezem’ wordt uitgebaat door familie Verwoerd-Broere. Opgericht in 1905, is het familiebedrijf al 118 jaar actief in de olie- en tankstationbranche. Gestart met de verkoop van olieproducten van American Petroleum Company – een voorloper van ESSO – heeft het bedrijf altijd de naam ESSO op de luifel van het tankstation gehad.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.