Fieten Olie blijft in hoog tempo het eigen netwerk uitbreiden. Sinds 1 september kreeg het bedrijf uit Hollandscheveld er liefst vijf tankstations bij. De laatste aanwinst is te vinden in het Overijsselse Nieuwsleusen, waarmee Fieten Olie op in totaal 63 tanklocaties komt.
dichtbij nieuwe mijlpaal

Fieten Olie blijft tankstations openen: in vijf weken tijd liefst vijf erbij

Het bedrijf uit Hollandscheveld blijft nieuwe tanklocaties openen; alleen al de afgelopen vijf weken kwamen er vijf tankstations bij. Foto: Fieten Olie, 2023

Fieten Olie blijft in hoog tempo het eigen netwerk uitbreiden. Sinds 1 september kreeg het bedrijf uit Hollandscheveld er liefst vijf tankstations bij. De laatste aanwinst is te vinden in het Overijsselse Nieuwsleusen, waarmee Fieten Olie op in totaal 63 tanklocaties komt.

Sinds 1 september heeft Fieten Olie elke week een nieuw tankstation aan het netwerk toegevoegd. Was het begin september een tankstation erbij in het Friese Oudwoude, half september werd deze alweer gevolgd door een nieuwe locatie in Gorredijk. Eind september opende Fieten Olie in Oostrum-Venray het eerste tankstation van de formule in de provincie Limburg. In de eerste week van oktober ging het bedrijf door met de opening van een nieuwe locatie in het Gelderse Oene dat werd overgenomen van De Haan Minerale Oliën.

De jongste aanwinst is te vinden aan de Westeinde in het Overijsselse Nieuwleusen. Het tankstation ligt aan de drukke N758 tussen Dedemsvaart en Zwolle en was, net als het tankstation in Oene, hiervoor een onbemande Haan Tank & Pin. De omkleuring zal binnenkort worden gerealiseerd waarna automobilisten er aan drie pompen voordelig Euro95, Euro98 en diesel kunnen tanken. Volgens Fieten Olie is de locatie in Nieuwleusen minder geschikt voor vrachtwagens, want er zijn geen highspeedpompen en er wordt ook geen AdBlue verkocht. Het bedrijf verwijst vrachtwagens dan ook door naar tanklocaties van het bedrijf dichtbij in Staphorst of Balkbrug.

Nummer 63

Met de jongste opening komt Fieten Olie op een netwerk verspreid over Nederland van 63 tankstations. Het lijkt een kwestie van tijd voor de formule uit Hollandscheveld de nieuwe mijlpaal van 75 tankstations behaalt.

Fieten Olie heeft een netwerk van vooral onbemande tankstations. Slechts zes locaties hebben een bemande shop. Deze zijn te vinden in Krommenie, Nijverdal ’t Lochter, Oudwoude, Sint Isidorushoeve, Urk en Velp.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fieten Olie blijft tankstations openen: in vijf weken tijd liefst vijf erbij | TankPro.nl
Fieten Olie blijft in hoog tempo het eigen netwerk uitbreiden. Sinds 1 september kreeg het bedrijf uit Hollandscheveld er liefst vijf tankstations bij. De laatste aanwinst is te vinden in het Overijsselse Nieuwsleusen, waarmee Fieten Olie op in totaal 63 tanklocaties komt.
dichtbij nieuwe mijlpaal

Fieten Olie blijft tankstations openen: in vijf weken tijd liefst vijf erbij

Het bedrijf uit Hollandscheveld blijft nieuwe tanklocaties openen; alleen al de afgelopen vijf weken kwamen er vijf tankstations bij. Foto: Fieten Olie, 2023

Fieten Olie blijft in hoog tempo het eigen netwerk uitbreiden. Sinds 1 september kreeg het bedrijf uit Hollandscheveld er liefst vijf tankstations bij. De laatste aanwinst is te vinden in het Overijsselse Nieuwsleusen, waarmee Fieten Olie op in totaal 63 tanklocaties komt.

Sinds 1 september heeft Fieten Olie elke week een nieuw tankstation aan het netwerk toegevoegd. Was het begin september een tankstation erbij in het Friese Oudwoude, half september werd deze alweer gevolgd door een nieuwe locatie in Gorredijk. Eind september opende Fieten Olie in Oostrum-Venray het eerste tankstation van de formule in de provincie Limburg. In de eerste week van oktober ging het bedrijf door met de opening van een nieuwe locatie in het Gelderse Oene dat werd overgenomen van De Haan Minerale Oliën.

De jongste aanwinst is te vinden aan de Westeinde in het Overijsselse Nieuwleusen. Het tankstation ligt aan de drukke N758 tussen Dedemsvaart en Zwolle en was, net als het tankstation in Oene, hiervoor een onbemande Haan Tank & Pin. De omkleuring zal binnenkort worden gerealiseerd waarna automobilisten er aan drie pompen voordelig Euro95, Euro98 en diesel kunnen tanken. Volgens Fieten Olie is de locatie in Nieuwleusen minder geschikt voor vrachtwagens, want er zijn geen highspeedpompen en er wordt ook geen AdBlue verkocht. Het bedrijf verwijst vrachtwagens dan ook door naar tanklocaties van het bedrijf dichtbij in Staphorst of Balkbrug.

Nummer 63

Met de jongste opening komt Fieten Olie op een netwerk verspreid over Nederland van 63 tankstations. Het lijkt een kwestie van tijd voor de formule uit Hollandscheveld de nieuwe mijlpaal van 75 tankstations behaalt.

Fieten Olie heeft een netwerk van vooral onbemande tankstations. Slechts zes locaties hebben een bemande shop. Deze zijn te vinden in Krommenie, Nijverdal ’t Lochter, Oudwoude, Sint Isidorushoeve, Urk en Velp.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.