Zo laat tankstationformule G&V in België zien dat er CNG wordt aangeboden
nieuwe stap

Zo laat tankstationformule G&V in België zien dat er CNG wordt geboden

Om aan vrachtwagenchauffeurs en automobilisten te laten zien dat er op de locatie CNG kan worden getankt, laat G&V Energy Group dit prominent op de nieuwe luifel van het Enora-tankstation zien. Foto: LinkedIn, 2023

CNG, ofwel Compressed Natural Gas, wordt aangeboden bij een groeiend aantal tankstations in Nederland en België. Maar hoe laat je aan (potentiële) klanten zien dat je CNG biedt? G&V Energy Group zet het op haar nieuwste tanklocatie in het Belgische Doornik voor het eerst pontificaal op de luifel.

Onder het motto ‘Weer een stap naar groenere mobiliteit!’ heeft G&V Energy Group, in België exploitant van meer dan 200 tankstations, aan de snelweg E429 in Doornik een nieuw tankstation geopend. Bijzonder is dat de tanklocatie zich volledig richt op groene brandstoffen zoals CNG en LNG. Om aan vrachtwagenchauffeurs en automobilisten te laten zien dat er op de locatie CNG kan worden getankt, laat G&V Energy Group dit prominent op de nieuwe luifel van het Enora-tankstation zien (foto). Voor zover bekend, is dit tankstation de eerste van Nederland en België die dit op deze manier zo prominent toont. Het tankstation biedt meerdere pompen met CNG als LNG en de pompen hebben eveneens de uitstraling van de bijzondere brandstof.
De locatie van het nieuwe CNG-tankstation aan de E429 tussen Brussel en de grens met Frankrijk is niet toevallig omdat deze snelweg door veel vrachtverkeer wordt gebruikt in hun route van en naar plaatsen als Calais, Duinkerke en Parijs.

Koploper

G&V Energy Group exploiteert in België meer dan 200 tankstations onder eigen naam en de merknamen ESSO, Shell, Total en Q8. Het bedrijf geldt in België als koploper op het gebied van ‘groene’ brandstoffen. Door de overname van de ESSO-tankstations in de regio Brussel-Henegouwen en Vlaanderen is G&V Energy Group de grootste onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations. Door een samenwerking met Allego zijn veel stations van het bedrijf uitgerust met EV-snelladers.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.