Fieten Olie met nieuwe opening vlakbij mijlpaal zestig tankstations
met adblue

Fieten Olie met nieuwe opening vlakbij mijlpaal zestig tankstations

Het onbemande tankstation in Kollumerpomp, hiervoor een locatie van Postma Oliehandel, biedt Euro95, diesel en nu ook AdBlue. Foto: Fieten Olie, 2023

Fieten Olie staat op het punt een nieuwe mijlpaal te bereiken. Deze week opende het bedrijf uit Hollandscheveld in het Friese Kollumerpomp een nieuw tankstation waarmee het aantal van zestig tanklocaties binnen handbereik is.

De nieuwste Fielen Olie staat aan de Brongersmaweg in Kollumerpomp, een dorp even ten oosten van Dokkum. Het onbemande tankstation, hiervoor een locatie van Postma Oliehandel, biedt Euro95, diesel en nu ook AdBlue. Bij het tankstation wapperen de vlaggen al in de frisse en herkenbare kleuren van Fieten Olie en binnenkort zal ook het prijzenbord worden aangepast. Een prijspaal maakt het mogelijk dat er 24/7 kan worden getankt. Met de opening in Kollumerpomp is het aantal tankstations van Fieten Olie in Nederland op 57 gekomen en is de nieuwe mijlpaal van zestig stations dichtbij.

Groei

Fieten Olie nam in juli vorig jaar tankstation ‘De Birkt’ aan de Birkstraat in Soest (U) over waarmee het bedrijf uit Hollandscheveld de mijlpaal van vijftig tankstations bereikte. Het bedrijf geeft aan de komende periode nog meer tankstations te willen openen.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fieten Olie met nieuwe opening vlakbij mijlpaal zestig tankstations | TankPro.nl
Fieten Olie met nieuwe opening vlakbij mijlpaal zestig tankstations
met adblue

Fieten Olie met nieuwe opening vlakbij mijlpaal zestig tankstations

Het onbemande tankstation in Kollumerpomp, hiervoor een locatie van Postma Oliehandel, biedt Euro95, diesel en nu ook AdBlue. Foto: Fieten Olie, 2023

Fieten Olie staat op het punt een nieuwe mijlpaal te bereiken. Deze week opende het bedrijf uit Hollandscheveld in het Friese Kollumerpomp een nieuw tankstation waarmee het aantal van zestig tanklocaties binnen handbereik is.

De nieuwste Fielen Olie staat aan de Brongersmaweg in Kollumerpomp, een dorp even ten oosten van Dokkum. Het onbemande tankstation, hiervoor een locatie van Postma Oliehandel, biedt Euro95, diesel en nu ook AdBlue. Bij het tankstation wapperen de vlaggen al in de frisse en herkenbare kleuren van Fieten Olie en binnenkort zal ook het prijzenbord worden aangepast. Een prijspaal maakt het mogelijk dat er 24/7 kan worden getankt. Met de opening in Kollumerpomp is het aantal tankstations van Fieten Olie in Nederland op 57 gekomen en is de nieuwe mijlpaal van zestig stations dichtbij.

Groei

Fieten Olie nam in juli vorig jaar tankstation ‘De Birkt’ aan de Birkstraat in Soest (U) over waarmee het bedrijf uit Hollandscheveld de mijlpaal van vijftig tankstations bereikte. Het bedrijf geeft aan de komende periode nog meer tankstations te willen openen.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.