Met de energietransitie in volle gang, geldt Orange Charging als een gerenommeerde leverancier en exploitant van laadvoorzieningen. Geen locatie is hetzelfde, laadbehoeftes lopen zeer uiteen, wat vraagt om expertise en maatwerk. Laat dát nou precies de eigenschappen van Orange Charging zijn.
'volledige ontzorging'

Orange Charging: voor elke locatie een laadoplossing op maat

Algemeen directeur Jasper Boogert van Orange Charging: ‘Met onze drie merken kunnen we perfect onze brede range van klanten bedienen.’ Foto: Orange Charging, 2024

Met de energietransitie in volle gang, geldt Orange Charging als een gerenommeerde leverancier en exploitant van laadvoorzieningen. Geen locatie is hetzelfde, laadbehoeftes lopen zeer uiteen, wat vraagt om expertise en maatwerk. Laat dát nou precies de eigenschappen van Orange Charging zijn.

Met inmiddels meer dan 2500 laadpunten operationeel in Nederland, België en Duitsland, is Orange Charging uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van laadvoorzieningen voor elektrische auto’s en trucks. Een positie die het bedrijf in minder dan vier jaar heeft gerealiseerd. Gestart in 2020 als onderdeel van brandstofleverancier Sakko Holding, dachten de initiatiefnemers met de geboden laadoplossingen relatief laat in de markt gestapt te zijn. “Dat bleek een misvatting”, lacht algemeen directeur Jasper Boogert. “Was ons doel eerst honderd tot tweehonderd laadpunten te realiseren, nu hebben we er al meer dan 2500. De vraag naar openbaar toegankelijke AC- en DC-laadoplossingen blijft dan ook toenemen. Of het nou bij vakantieparken is, bij kantoren, bouwbedrijven, zorginstellingen of in de openbare ruimte van gemeenten; het aantal elektrische voertuigen neemt toe en dus werken we keihard om aan die vraag te kunnen voldoen.”

Drie topmerken

Orange Charging kan op het gebied van laadfaciliteiten voor elke vraag een oplossing bieden omdat het bedrijf distributeur is van drie topmerken. “We zijn in 2020 ingestapt als aandeelhouder van Ecotap en zijn sinds 2023 ook distributeur van Autel en Kempower”, zegt Boogert. “Met onze drie merken kunnen we perfect onze brede range van klanten bedienen. We leveren laders aan Charge Point Operators maar hebben inmiddels ook grote installateurs die laadvoorzieningen en accessoires zoals parkeerborden en aanrijbeveiligingen bij ons inkopen. Het voordeel voor hen is dat we in ons magazijn een ruime voorraad met reguliere laders en snelladers hebben zodat we laadvoorzieningen voor alle type projecten snel kunnen uitleveren. Kortom: one stop shopping!”

Boodschap

De boodschap van Boogert is duidelijk: Orange Charging heeft voor elke laadvraag een oplossing voorhanden. “Zelfs in situaties waar een aansluiting van maximaal 80 Ampère beschikbaar is. Voor deze locaties gebruiken we (semi)snelladers met een capaciteit van 47kW die klanten, zodra er meer capaciteit beschikbaar is, kunnen verplaatsen naar een andere locatie of bij ons kunnen inruilen. Omdat onze snelladers zijn uitgerust met een groot beeldscherm kunnen marketinguitingen worden gedeeld. Juist ook bij tankstations is dit een belangrijke USP”, aldus Boogert die benadrukt dat Orange Charging niet alleen garant staat voor de leveringen, maar ook voor de installatie en het beheer. “Wat de vraag ook is, wij kunnen deze invullen met de betrouwbare en innovatieve producten van Autel, Ecotap en Kempower. Orange Charging staat garant voor technische expertise, korte lijnen en een breed aanbod.”

Trucklaadlocaties

De ontwikkelingen gaan snel. Onlangs werd door zowel Kempower als Autel het Megawatt Charging System (MCS) geïntroduceerd. Boogert: “Dit is een interessante ontwikkeling die belangrijk is om ook de elektrificatie binnen de truckmarkt verder te versnellen. Vanuit Orange Charging werken wij aan de ontwikkeling van een aantal trucklaadlocaties op interessante plekken in Nederland en België met daarbij de koppeling aan zonnepanelen en batterijen inclusief batterijmanagementsystemen. Dat stelt ons in staat om nog meer ervaring op te doen op onze eigen locaties zodat we onze klanten nóg beter kunnen bedienen.”

Meer informatie:
Orange Charging | Tel. (085) 105 47 50 | info@orangecharging.com | www.orangecharging.com

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Orange Charging: voor elke locatie een laadoplossing op maat | TankPro.nl
Met de energietransitie in volle gang, geldt Orange Charging als een gerenommeerde leverancier en exploitant van laadvoorzieningen. Geen locatie is hetzelfde, laadbehoeftes lopen zeer uiteen, wat vraagt om expertise en maatwerk. Laat dát nou precies de eigenschappen van Orange Charging zijn.
'volledige ontzorging'

Orange Charging: voor elke locatie een laadoplossing op maat

Algemeen directeur Jasper Boogert van Orange Charging: ‘Met onze drie merken kunnen we perfect onze brede range van klanten bedienen.’ Foto: Orange Charging, 2024

Met de energietransitie in volle gang, geldt Orange Charging als een gerenommeerde leverancier en exploitant van laadvoorzieningen. Geen locatie is hetzelfde, laadbehoeftes lopen zeer uiteen, wat vraagt om expertise en maatwerk. Laat dát nou precies de eigenschappen van Orange Charging zijn.

Met inmiddels meer dan 2500 laadpunten operationeel in Nederland, België en Duitsland, is Orange Charging uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van laadvoorzieningen voor elektrische auto’s en trucks. Een positie die het bedrijf in minder dan vier jaar heeft gerealiseerd. Gestart in 2020 als onderdeel van brandstofleverancier Sakko Holding, dachten de initiatiefnemers met de geboden laadoplossingen relatief laat in de markt gestapt te zijn. “Dat bleek een misvatting”, lacht algemeen directeur Jasper Boogert. “Was ons doel eerst honderd tot tweehonderd laadpunten te realiseren, nu hebben we er al meer dan 2500. De vraag naar openbaar toegankelijke AC- en DC-laadoplossingen blijft dan ook toenemen. Of het nou bij vakantieparken is, bij kantoren, bouwbedrijven, zorginstellingen of in de openbare ruimte van gemeenten; het aantal elektrische voertuigen neemt toe en dus werken we keihard om aan die vraag te kunnen voldoen.”

Drie topmerken

Orange Charging kan op het gebied van laadfaciliteiten voor elke vraag een oplossing bieden omdat het bedrijf distributeur is van drie topmerken. “We zijn in 2020 ingestapt als aandeelhouder van Ecotap en zijn sinds 2023 ook distributeur van Autel en Kempower”, zegt Boogert. “Met onze drie merken kunnen we perfect onze brede range van klanten bedienen. We leveren laders aan Charge Point Operators maar hebben inmiddels ook grote installateurs die laadvoorzieningen en accessoires zoals parkeerborden en aanrijbeveiligingen bij ons inkopen. Het voordeel voor hen is dat we in ons magazijn een ruime voorraad met reguliere laders en snelladers hebben zodat we laadvoorzieningen voor alle type projecten snel kunnen uitleveren. Kortom: one stop shopping!”

Boodschap

De boodschap van Boogert is duidelijk: Orange Charging heeft voor elke laadvraag een oplossing voorhanden. “Zelfs in situaties waar een aansluiting van maximaal 80 Ampère beschikbaar is. Voor deze locaties gebruiken we (semi)snelladers met een capaciteit van 47kW die klanten, zodra er meer capaciteit beschikbaar is, kunnen verplaatsen naar een andere locatie of bij ons kunnen inruilen. Omdat onze snelladers zijn uitgerust met een groot beeldscherm kunnen marketinguitingen worden gedeeld. Juist ook bij tankstations is dit een belangrijke USP”, aldus Boogert die benadrukt dat Orange Charging niet alleen garant staat voor de leveringen, maar ook voor de installatie en het beheer. “Wat de vraag ook is, wij kunnen deze invullen met de betrouwbare en innovatieve producten van Autel, Ecotap en Kempower. Orange Charging staat garant voor technische expertise, korte lijnen en een breed aanbod.”

Trucklaadlocaties

De ontwikkelingen gaan snel. Onlangs werd door zowel Kempower als Autel het Megawatt Charging System (MCS) geïntroduceerd. Boogert: “Dit is een interessante ontwikkeling die belangrijk is om ook de elektrificatie binnen de truckmarkt verder te versnellen. Vanuit Orange Charging werken wij aan de ontwikkeling van een aantal trucklaadlocaties op interessante plekken in Nederland en België met daarbij de koppeling aan zonnepanelen en batterijen inclusief batterijmanagementsystemen. Dat stelt ons in staat om nog meer ervaring op te doen op onze eigen locaties zodat we onze klanten nóg beter kunnen bedienen.”

Meer informatie:
Orange Charging | Tel. (085) 105 47 50 | info@orangecharging.com | www.orangecharging.com

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.