Fieten Olie met opening in Eerbeek op weg naar zestig tankstations

Fieten Olie met opening in Eerbeek op weg naar zestig tankstations

Met de opening in Eerbeek, nadert Fieten Olie het zestigste tankstation in het netwerk. Foto: Fieten Olie, 2023

Fieten Olie heeft een nieuw tankstation aan het netwerk toegevoegd. De nieuwste Fieten Olie is geopend aan de Loenenseweg in het Gelderse Eerbeek.

Afgelopen maand december opende Fieten Olie met een spectaculaire prijs-actie aan de pomp een nieuw tankstation aan de Schoterhoek in Nieuwveen, het eerste tankstation van de formule in Zuid-Holland. Nu opent het bedrijf uit Hollandscheveld een onbemand tankstation aan de Loenenseweg in Eerbeek. De tanklocatie toonde hiervoor de uitstraling van ESSO en Argos en met de vernieuwing naar Fieten Olie komt het netwerk van Fieten uit op 56 tankstations in totaal. Consumenten vinden er aan de pomp Euro95, Super98 en diesel en door de betaalzuil kan er 24/7 worden getankt.

Groei

Het bedrijf uit Hollandscheveld nam eind juli tankstation ‘De Birkt’ aan de Birkstraat in Soest (U) over waarmee Fieten Olie in Nederland de mijlpaal van vijftig tankstations bereikte. Het bedrijf geeft aan de komende periode nog meer tankstations te gaan openen. Een hiervan moet komen op een 11.000 m2 grote kavel aan de Houtribweg (N307) in Lelystad, vlakbij de afrit ‘Lelystad-Noord’ aan de A6.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fieten Olie met opening in Eerbeek op weg naar zestig tankstations | TankPro.nl
Fieten Olie met opening in Eerbeek op weg naar zestig tankstations

Fieten Olie met opening in Eerbeek op weg naar zestig tankstations

Met de opening in Eerbeek, nadert Fieten Olie het zestigste tankstation in het netwerk. Foto: Fieten Olie, 2023

Fieten Olie heeft een nieuw tankstation aan het netwerk toegevoegd. De nieuwste Fieten Olie is geopend aan de Loenenseweg in het Gelderse Eerbeek.

Afgelopen maand december opende Fieten Olie met een spectaculaire prijs-actie aan de pomp een nieuw tankstation aan de Schoterhoek in Nieuwveen, het eerste tankstation van de formule in Zuid-Holland. Nu opent het bedrijf uit Hollandscheveld een onbemand tankstation aan de Loenenseweg in Eerbeek. De tanklocatie toonde hiervoor de uitstraling van ESSO en Argos en met de vernieuwing naar Fieten Olie komt het netwerk van Fieten uit op 56 tankstations in totaal. Consumenten vinden er aan de pomp Euro95, Super98 en diesel en door de betaalzuil kan er 24/7 worden getankt.

Groei

Het bedrijf uit Hollandscheveld nam eind juli tankstation ‘De Birkt’ aan de Birkstraat in Soest (U) over waarmee Fieten Olie in Nederland de mijlpaal van vijftig tankstations bereikte. Het bedrijf geeft aan de komende periode nog meer tankstations te gaan openen. Een hiervan moet komen op een 11.000 m2 grote kavel aan de Houtribweg (N307) in Lelystad, vlakbij de afrit ‘Lelystad-Noord’ aan de A6.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.