De benzineprijzen aan de pomp laten in Nederland sinds begin december een licht stijgende ontwikkeling zien. Met woensdag een adviesprijs van 2,12 euro voor een liter Euro95, kost een gemiddelde tankbeurt de automobilist op dit moment zo’n tachtig euro. In België en Duitsland zijn de benzineprijzen fors lager. Maar het kan nóg voordeliger. Dit zijn plekken waar je je auto vol benzine kan gooien voor een euro.
'het kan spotgoedkoop'

Hoge benzineprijs in Nederland? In deze landen tank je (bijna) voor niks

Waar de automobilist in Nederland op dit moment zo'n tachtig euro voor een volle tank met benzine afrekent, zijn er plekken waar je je auto volgooit voor nog geen euro. Foto: ProMedia, 2024

De benzineprijzen aan de pomp laten in Nederland sinds begin december 2023 een licht stijgende ontwikkeling zien. Met op woensdag een landelijke adviesprijs van 2,12 euro voor een liter Euro95, kost een gemiddelde tankbeurt de automobilist op dit moment zo’n tachtig euro. In België en Duitsland zijn de benzineprijzen fors lager. Maar het kan nóg voordeliger. Dit zijn plekken waar je je auto vol benzine kan gooien voor nog geen euro.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hoge benzineprijs in Nederland? In deze landen tank je (bijna) voor niks | TankPro.nl
De benzineprijzen aan de pomp laten in Nederland sinds begin december een licht stijgende ontwikkeling zien. Met woensdag een adviesprijs van 2,12 euro voor een liter Euro95, kost een gemiddelde tankbeurt de automobilist op dit moment zo’n tachtig euro. In België en Duitsland zijn de benzineprijzen fors lager. Maar het kan nóg voordeliger. Dit zijn plekken waar je je auto vol benzine kan gooien voor een euro.
'het kan spotgoedkoop'

Hoge benzineprijs in Nederland? In deze landen tank je (bijna) voor niks

Waar de automobilist in Nederland op dit moment zo'n tachtig euro voor een volle tank met benzine afrekent, zijn er plekken waar je je auto volgooit voor nog geen euro. Foto: ProMedia, 2024

De benzineprijzen aan de pomp laten in Nederland sinds begin december 2023 een licht stijgende ontwikkeling zien. Met op woensdag een landelijke adviesprijs van 2,12 euro voor een liter Euro95, kost een gemiddelde tankbeurt de automobilist op dit moment zo’n tachtig euro. In België en Duitsland zijn de benzineprijzen fors lager. Maar het kan nóg voordeliger. Dit zijn plekken waar je je auto vol benzine kan gooien voor nog geen euro.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.