Onno Bremer volgt Bianca van Es op als directeur Achilles Brandstoffen Maatschappij
personalia

Onno Bremer volgt Bianca van Es op als algemeen directeur Achilles Brandstoffen Maatschappij

Bianca van Es (foto) wordt door Onno Bremer opgevolgd als algemeen directeur bij Achilles Brandstoffen Maatschappij. Foto: ProMedia, 2023

Onno Bremer is benoemd tot algemeen directeur bij Achilles Brandstoffen Maatschappij BV. Hij volgt in die functie Bianca van Es op. Dit heeft het tankstationbedrijf uit Den Haag dinsdag bekend gemaakt.

Bremer startte zijn carrière bij Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) in 2019 en heeft al ruim vier jaar ervaring als manager Finance, Planning en Control van ABM. Hiervoor werkte Bremer als teamleider Financiën bij Vapro en als financial administrator bij uitgeverij Brill. Met ingang van 1 april 2023 is Bremer nu benoemd tot algemeen directeur. Bianca van Es blijft nauw betrokken bij ABM. Met de nieuwe aanstelling van Bremer gaat Van Es zich meer focussen op de ontwikkeling en groei van personeel binnen de Spuigroep BV. Binnen haar rol wordt zij verantwoordelijk voor de visie, strategie en uitvoering van het Learning en Development beleid. Van Es trad per 1 december 2015 aan als algemeen directeur bij ABM waarmee zij Martijn Hanekroot opvolgde.

Achilles Brandstoffen Maatschappij heeft een landelijk netwerk van eigen tankstations, momenteel 33 locaties. ABM handelt onder de merknamen AVIA en Shell en is een snelgroeiende organisatie met ruim 250 medewerkers.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Onno Bremer volgt Bianca van Es op als algemeen directeur Achilles Brandstoffen Maatschappij | TankPro.nl
Onno Bremer volgt Bianca van Es op als directeur Achilles Brandstoffen Maatschappij
personalia

Onno Bremer volgt Bianca van Es op als algemeen directeur Achilles Brandstoffen Maatschappij

Bianca van Es (foto) wordt door Onno Bremer opgevolgd als algemeen directeur bij Achilles Brandstoffen Maatschappij. Foto: ProMedia, 2023

Onno Bremer is benoemd tot algemeen directeur bij Achilles Brandstoffen Maatschappij BV. Hij volgt in die functie Bianca van Es op. Dit heeft het tankstationbedrijf uit Den Haag dinsdag bekend gemaakt.

Bremer startte zijn carrière bij Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) in 2019 en heeft al ruim vier jaar ervaring als manager Finance, Planning en Control van ABM. Hiervoor werkte Bremer als teamleider Financiën bij Vapro en als financial administrator bij uitgeverij Brill. Met ingang van 1 april 2023 is Bremer nu benoemd tot algemeen directeur. Bianca van Es blijft nauw betrokken bij ABM. Met de nieuwe aanstelling van Bremer gaat Van Es zich meer focussen op de ontwikkeling en groei van personeel binnen de Spuigroep BV. Binnen haar rol wordt zij verantwoordelijk voor de visie, strategie en uitvoering van het Learning en Development beleid. Van Es trad per 1 december 2015 aan als algemeen directeur bij ABM waarmee zij Martijn Hanekroot opvolgde.

Achilles Brandstoffen Maatschappij heeft een landelijk netwerk van eigen tankstations, momenteel 33 locaties. ABM handelt onder de merknamen AVIA en Shell en is een snelgroeiende organisatie met ruim 250 medewerkers.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.