Voor warme pizza uit automaat nu ook naar AVIA-tankstation Wijk en Aalburg

Voor pizza uit de automaat nu naar AVIA-tankstation Wijk en Aalburg

De Resto’Clock pizzakiosk is bij AVIA Wijk en Aalburg strategisch geplaatst tussen de tankshop en de washal. Foto: ME Group Netherlands, 2023

Consumenten met trek in een warme pizza kunnen vanaf vrijdag 24/7 terecht bij de pizza-automaat die is geplaatst bij het AVIA-tankstation aan de Parallelweg in het Brabantse Wijk en Aalburg. Het is de tweede AVIA in het netwerk van Achilles Brandstoffen Maatschappij met een pizzakiosk.

‘Vanaf nu kan iedereen op onze locatie in Wijk en Aalburg terecht voor een heerlijke pizza uit de kiosk’, zo laat manager Operations Pascal Steenhuis van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) weten. De Resto’Clock pizzakiosk, zoals de automaat officieel heet, is strategisch geplaatst tussen de tankshop en de washal van het AVIA-tankstation. ‘De pizza is klaar terwijl men gebruik maakt van onze tank- of autowasfaciliteiten’, aldus Steenhuis. Met de komst van de automaat biedt dit tankstation aan de kruising van de N267 en de N283 de mogelijkheid om 24/7, dus desnoods middenin de nacht, een pizza te kopen. Het is de tweede pizza-kiosk bij een tankstation in het netwerk van ABM; de eerste was AVIA ‘Hatertseweg’ in Nijmegen.
Elke pizzakiosk biedt vier verschillende pizza’s die in vier minuten warm worden bereid. Welke smaken er verkrijgbaar zijn, wordt per tanklocatie bepaald. De pizzakiosk bij AVIA Wijk en Aalburg biedt de varianten Margherita, 3 Kazen, Tonijn en Salami.

Vier

Met de plaatsing bij de AVIA in Wijk en Aalburg komt het aantal Resto’Clock pizzakiosken in Nederland op vier. Eind januari was het Haan-station aan de Neherkade in Den Haag de allereerste tanklocatie met een dergelijke pizza-automaat. Deze werd in de derde week van februari gevolgd door AVIA ‘Hatertseweg’ in Nijmegen en half maart door het Shell-tankstation aan de Aalsterweg in Eindhoven. De pizza-automaat is een initiatief van ME Group Netherlands. Het bedrijf geeft aan de komende periode nog meer vrijstaande pizza-kiosken bij tankstations te gaan plaatsen.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Voor pizza uit de automaat nu naar AVIA-tankstation Wijk en Aalburg | TankPro.nl
Voor warme pizza uit automaat nu ook naar AVIA-tankstation Wijk en Aalburg

Voor pizza uit de automaat nu naar AVIA-tankstation Wijk en Aalburg

De Resto’Clock pizzakiosk is bij AVIA Wijk en Aalburg strategisch geplaatst tussen de tankshop en de washal. Foto: ME Group Netherlands, 2023

Consumenten met trek in een warme pizza kunnen vanaf vrijdag 24/7 terecht bij de pizza-automaat die is geplaatst bij het AVIA-tankstation aan de Parallelweg in het Brabantse Wijk en Aalburg. Het is de tweede AVIA in het netwerk van Achilles Brandstoffen Maatschappij met een pizzakiosk.

‘Vanaf nu kan iedereen op onze locatie in Wijk en Aalburg terecht voor een heerlijke pizza uit de kiosk’, zo laat manager Operations Pascal Steenhuis van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) weten. De Resto’Clock pizzakiosk, zoals de automaat officieel heet, is strategisch geplaatst tussen de tankshop en de washal van het AVIA-tankstation. ‘De pizza is klaar terwijl men gebruik maakt van onze tank- of autowasfaciliteiten’, aldus Steenhuis. Met de komst van de automaat biedt dit tankstation aan de kruising van de N267 en de N283 de mogelijkheid om 24/7, dus desnoods middenin de nacht, een pizza te kopen. Het is de tweede pizza-kiosk bij een tankstation in het netwerk van ABM; de eerste was AVIA ‘Hatertseweg’ in Nijmegen.
Elke pizzakiosk biedt vier verschillende pizza’s die in vier minuten warm worden bereid. Welke smaken er verkrijgbaar zijn, wordt per tanklocatie bepaald. De pizzakiosk bij AVIA Wijk en Aalburg biedt de varianten Margherita, 3 Kazen, Tonijn en Salami.

Vier

Met de plaatsing bij de AVIA in Wijk en Aalburg komt het aantal Resto’Clock pizzakiosken in Nederland op vier. Eind januari was het Haan-station aan de Neherkade in Den Haag de allereerste tanklocatie met een dergelijke pizza-automaat. Deze werd in de derde week van februari gevolgd door AVIA ‘Hatertseweg’ in Nijmegen en half maart door het Shell-tankstation aan de Aalsterweg in Eindhoven. De pizza-automaat is een initiatief van ME Group Netherlands. Het bedrijf geeft aan de komende periode nog meer vrijstaande pizza-kiosken bij tankstations te gaan plaatsen.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.